Antena Căutare

VIDEO: Avem echipa de Mondial? Romania a terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul cu Slovacia

Romania n-a reusit o prestatie convingatoare si a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de verificare cu Slovacia. Pentru "tricolori" a punctat, in minutul 44, Bogdan Stancu. Iata cele mai importante faze ale jocului transmis, in direct, de Antena 1 si www.antenaplay.ro

CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI:

Min. 90+3: Fluier final. Romania-Slovacia 1-1.

Min. 90+2: Nica primeste cartonasul galben.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 77: Schimbare in nationala Romaniei: Iese Cristi Tanase si intra Ciprian Marica.

Min. 76: Banel Nicolita bate bine o lovitura de la coltul terenului, mingea ajunge la Pintilii, dar exteriorul acestuia trece peste poarta. O noua sansa irosita.

Min. 74: 6738 de fani sunt prezenti pe Arena Nationala.

Min. 71: Modificare la "tricolori": Intra Constantin Nica si iese Alexandru Matel.

Min. 64: Sansa buna de gol pentru Romania! Matel ii trimite bine lui Pintilii, dar sutul mijlocasului stelist e exact pe directia portarului Mucha.

Min. 62: Inca o schimbare efectuata de Victor Piturca: Iese Torje, locul sau fiind luat de Banel Nicolita.

Min. 56: GOL SLOVACIA! Sestak restabileste egalitatea cu o lovitura de cap din marginea careului de sase metri.

Min. 46: Trei schimbari in randul echipei noastre. Au IESIT Gaman, Lazar si Maxim si au INTRAT Goian, Pintilii si Grozav.

Min. 46: A inceput repriza secunda.

21:50 | S-a terminat primul mitan, prieteni! Dupa un inceput ezitant, "tricolorii" au echilibrat partida si, mai mult, au reusit sa intre in avantaj la cabine. Contestat la ultimele meciuri, Bogdan Stancu inscrie. Speram s-o faca si in meciurile oficiale!!!

Min. 45: Pauza.

Min. 44: GOOOOL ROMANIA!!! Torje il ameteste pe Durika, centreaza in careu, iar Bogdan Stancu reia cu capul in poarta slovacilor! Sa cante Ciuleandra!

Min. 33: Kona vede galben dupa un fault asupra lui Torje.

Min. 30: Latovlevici e neatent, Sestak prinde un voleu sanatos, dar Tatarusanu respinge in corner.

Min. 25: Bogdan Stancu putea deschide scorul, dar Mucha, goalkeeperul Slovaciei, are o interventie excelenta si tabela ramane neschimbata.

Min. 23: Costin Lazar primeste cartonasul galben.

Min. 22: GOL.. anulat pentru Romania! Lazar a centrat in fata portii, Torje a reluat in plasa, dar golul nu a fost validat. Pozitie de ofsaid, decizie corecta!

Min. 19: Cristi Tanase incearca un sut de la 30 de metri, insa balonul trece mult peste poarta slovacilor.

Min. 15: Un sfert de ora din ultimul meci de pregatire inaintea meciurilor cu Ungaria si Turcia! Romania nu isi gaseste inca ritmul, iar oaspetii sunt mai periculosi.

Min. 6: Bogdan Stancu suteaza putin pe langa poarta de la 25 de metri.

Min. 3: BARA SLOVACIA! Scapam cu bine la o actiune excelenta a lui Sestak!

Min. 1: A inceput meciul! Romania are lovitura de start

21:02 | E gata! Strangerea de maini a capitanilor, iar meciul e aproape sa inceapa! Stie cineva cat se va termina scorul??

20:56 | Acum, imnul Slovaciei! Imediat, ne ridicam in picioare pentru "Desteapta-te, romane!"

20:40 | Lume putina pe Arena Nationala! Suntem siguri ca voi aveti Antena 1 aproape! Daca nu poti sa te uiti la televizor, atunci poti urmari partida pe www.antenaplay.ro, cea mai tare platforma online de divertisment, iar cele mai importante faze le comentam impreuna aici, pe www.a1.ro! Hai ROMANIA!

20:37 | Victor Piturca va trimite urmatoarea formula in teren: Tatarusanu - Matel, Chiriches (c), Gaman, Latovlevici - Hoban, Lazar - Torje, Maxim, Tanase - Bogdan Stancu

20:34 | Bun gasit, prieteni, la o noua partida a echipei nationale. Avem in fata nationala Slovaciei.. si mai avem si primul unsprezece al "tricolorilor". Vi-l spunem imediat!

AVANCRONICA

Testul cu Slovacia este mai mult decat un amical! Nu e doar o expresie, ci un adevar. Cu 23 de zile inaintea meciului cu Ungaria, selectionerul Victor Piturca trebuie sa creioneze "11"-le castigator. Iar acest lucru nu pare atat de usor in conditiile in care numele grele din lotul nostru au putine meciuri in picioare sau chiar niciunul.

Cu o jumatate de ora inainte de meci, de la ora 20.30, in direct din “Studioul sportiv”, moderatorul Costin Desliu alaturi de fostul tricolor Cosmin Contra, unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei nationale, cu 72 de selectii si doua participari la turnee finale, vor analiza ultimele informatii venite din partea lotului condus de Victor Piturca. Jurnalistul de la Gazeta Sporturilor, Cristi Geambasu, cel de-al doilea invitat al “Studioului sportiv”, va analiza la cald sansele nationalei de a trece cu bine ultimul test.

Regalul fotbalistic incepe insa de la ora 19.00, la “Meciul zilei” de pe GSPTV, unde iubitorii de fotbal vor primi ultimele stiri din tabara tricolorilor, dar si intentiile de joc ale adversarilor. “Meciul zilei” va continua imediat dupa flueirul de final al partidei cu concluzii, dar si cu cele mai importante declaratii de dupa meci.

Meciul Romania-Slovacia va avea loc miercuri, de la 21:00, si va fi transmis, in direct, de Antena 1. Partida poate fi urmarita liveVIDEO pe www.antenaplay.ro si liveTEXT pe www.a1.ro

Cererea de eliberare a lui Becali, respinsa definitiv... S-a razgandit Nasu'? Mircea Sandu pare tentat de un nou mandat la sefia FRF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x