Antena Căutare

Mama Amaliei Lică, declarație sfâșietoare: „Mi-au fost luate mie picioarele pentru ca Amalia să primească aripi”

Amalia Lică are parte de cea mai mare susținere din partea mamei care trăiește în scaun cu rotile! Sportiva a fost desemnată cvadruplă campioană europeană de junioare după ce a participat la Campionatele Europene pentru junioare de la Budapesta!

Amalia Lică in platou la Neatza
Mama Amaliei Lică, declarație sfâșietoare: „Mi-au fost luate mie picioarele pentru ca Amalia să primească aripi”. | Antena 1

După ce Amalia Lică a cucerit 4 medalii de AUR din 5 posibile la Campionatele Europene pentru junioare de la Budapesta, a avut loc o nouă premieră pentru gimnastica ritmică românească.

Citește și: Amalia Lică, patru medalii de AUR la Campionatul European de Gimnastică Ritmică. Românca face senzație la doar 15 ani

Sportiva a câștigat trei titluri continentale individuale: la cerc, la panglică, la măciuci și la echipă, iar românii au stat cu sufletul la gură pentru rezultatele sportivei în vârstă de doar 15 ani.

Nu doar susținătorii Amaliei au avut mii de emoții, ci și mama ei, care o admira din tribunele de la Budapesta și care știa că fiica ei o va face mândră din toate punctele de vedere.

Articolul continuă după reclamă

De curând, mama Amaliei a oferit un interviu extrem de emoționant, vorbind despre fiica ei, dar și despre marea încercare prin care trece zi de zi!

Iată ce spune Magda, mama sportivei, care trăiește într-un scaun cu rotile.

Mama Amaliei Lică trăiește în scaun cu rotile

Mama sportivei a privit-o cu extrem de mari emoții și cu multă bucurie pe fiica ei chiar în unele dintre cele mai importante momente din viață, și anume, atunci când a fost desemnată cvadruplă campioană europeană de junioare după ce a participat la Campionatele Europene pentru junioare de la Budapesta.

Amalia Lică, în vărstă de doar 15 ani, a câștigat inimile a mii de români, însă cea mai mare susținere vine din partea mamei sale, care a recunoscut că i-au fost luate picioarele pentru ca Amalia să primească aripi”.

Magda suferă de o malformație congenitală care i-a afectat considerabil măduva spinării, paralizând brusc de la brâu în jos.

Deși problema ei de sănătate este cât se poate de serioasă, ea nu a renunțat nicio clipă să o însoțească pe fiica sa la concursuri, susținând-o cu toată puterea indiferent de cât de dificil i-ar fi să se deplaseze.

Citește și: David Popovici a stabilit un nou record la Reuniunea Mare Nostrum. Sportivul, medaliat cu aur la 200 m liber

„În țară nu am ratat niciunul. De la cinci ani, de când s-a apucat de gimnastică ritmică de performanță, am fost mereu cu ea, în sală. Dar Campionatele Europene de la Budapesta reprezintă prima competiție de peste graniță unde ajung și eu” a spus Magda pentru golazo.ro în timp ce se întorcea în țară de la Campionatele Europene pentru junioare de la Budapesta.

Mama Amaliei a făcut și o declarație sfâșietoare care le reamintește tuturor românilor cât de mult înseamnă ca propriul copil să se bucure de un succes atât de mare:

„Acum este momentul Amaliei. Vă spun doar atât. Mi-au fost luate mie picioarele pentru ca Amalia să primească aripi. Asta a fost să fie. Dacă acesta a fost prețul pe care trebuie să-l plătesc, nu regret nicio clipă”

„Nu vreau să se creadă că Amalia muncește pentru mine. Ea luptă pentru ea și pentru viitorul ei” a mai adăugat mama sportivei.

Citește și: Loredana Toma şi Mihaela Cambei s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 88 de sportivi

Mihai Leu, internat de urgență la spital! Care e motivul și care e starea lui de sănătate acum... România - Liechtenstein 0-0. O remiză rușinoasă înainte de Euro! Meciul s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x