Antena Căutare

Mama Larisei Iordache a murit. Ce mesaj a transmis gimnasta pe rețelele sociale

Larisa Iordache trece prin cele mai grele momente din viața ei. Mama gimnastei a murit, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Larisa Iordache in 2 ipostaze diferite Galerie
Larisa Iordache trece prin cele mai grele momente din viața ei. Mama gimnastei a murit, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo | Hepta

Larisa Iordache a suferit o pierdere imensă. Mama gimnastei a decedat, iar vestea tragică a fost dată chiar de sportivă pe rețetele sociale. Deși a trecute prin clipe dificile și s-a confruntat cu probleme de sănătate, se pare că ghinionul a apărut din nou.

Cu durere în suflet, Larisa Iordache și-a anunțat prietenii din mediul online că a pierdut cea mai importantă persoană din viața ei. Mama acesteia suferea de o boală necruțătoare și făcea ședințe de chimioterapie, conform digisport.ro.

Ce mesaj a transmis Larisa Iordache

Sportiva a împărtășit cea mai mare durere a ei cu sustinătorii de pe rețelele sociale. Vestea tragică a luat prin surprindere pe toată lumea, iar mesajul Larisei Iordache pentru mama ei a fost unul extrem de emoționant.

Citește și: În ce stare este Larisa Iordache și ce mesaj a transmis după ce nu a mai putut concura la individual compus

"Sufletul să îți fie liniștit mami😞🖤 mereu în inima, sufletul și mintea mea vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️", a scris ea la o serie de fotografii cu cea mai importantă femeie din viața ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenii din mediul online au încercat să fie cât mai aproape de ea și să o încurajeze cu mesaje frumoase.

"Sincere condolente familiei tale! Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta." sau "Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut să spună câteva cuvinte.

„Condoleanțe, Larisa! Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris cei de la Dinamo, pe Facebook.

Larisa Iordache a ajuns la spital, după calificarea la Jocurile Olimpice

Federaţia Română de Gimnastică a precizat, joi, că primele investigaţii efectuate de sportiva Larisa Iordache au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor.

„Ştim cu toţii că în spatele fiecărei mari performanţe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar şi multă pasiune. Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună. Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului. O eroină am putea spune.

Citește și: Larisa Iordache, povestea unei mari campioane. Drumul succesului, presărat cu multe momente grele

De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfăşurare. După accidentarea la tendonul ahilian din 2017 şi mai multe intervenţii chirurgicale şi recuperări îndelungate, a mai fost nevoie de un prag de trecut pentru a ajunge la Olimpiadă. Campioana noastră l-a trecut, nu a mai permis încă o piedică", a scris FR Gimnastică pe Facebook.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x