Căutare Live

Managerul echipei nationale de rugby din Samoa, amendat cu 100 de porci

Tuala Mathew Vaea, managerul echipei nationale de rugby a statului Samoa, a fost obligat de Sfatul batranilor din satul in care s-a nascut sa plateasca 100 de scroafe pentru comunitate.

"Imaginea satului nostru a fost patata pentru ca Mathew nu si-a indeplinit toate sarcinile sale de director la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda", a declarat Vaifale, seful Consiliului de Batrani din Leuva, conform ziarului Samoa Observer, preluat de presa belgiana. Care ar fi concret motivul supararii nu a fost dezvaluit.

Pentru ca era dificil sa se ocupe personal de achizitionarea purceilor, Vaea a primit o dispensa si i s-a permis sa plateasca in cash contravaloarea animalelor, cam 800 de euro.

Pedepsitul a acceptat amenda si si-a cerut scuze in fata conducerii satului.

Republica parlamentara, Samoa s-a desprins de Noua Zeelanda in 1962 si are o populatie de circa 200.000 de locuitori.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Cornel Dinu crede ca Florin Costea ar fi bun de ospatar. Vezi reactia lui Gigi!... Mihai Costea si alti stelisti au fost urmariti in oras de oamenii lui Gigi Becali...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri