Antena Căutare

Manchester United bate pe Stoke si egaleaza pe City in fruntea clasamentului. Vezi rezultatele din Anglia!

Manchester City a pierdut cu 1-0 la Everton, iar de pasul gresit al cetatenilor a profitat United, care s-a impus cu 2-0 pe teren propriu in fata lui Stoke City.

Etapa intermediara de la mijlocul acestei saptamani a facut si mai interesanta lupta la titlu din Anglia. City-ul lui Mancini s-a deplasat la Everton si a plecat fara nici-un punct de pe White Hart Lane. S-a ocupat de acest lucru Darron Gibson, fostul jucator al lui United, care a marcat singurul gol al intalnarii.

Trupa lui Ferguson a primit acasa vizita lui Stoke City. Doua penalty-uri transformate de Chicharito Hernandez si Berbatov au fost suficiente pentru a aduce pe United la egalitate cu City.

Chelsea a reusit un egal in ultimul minut in Tara Galilor, acolo unde Swansea a condus cu 1-0 inca din finalul primei reprize. Dar Taylor si-a trimis in proprie poarta in ultimul minut si echilibrul a revenit pe tabela.

Liverpool s-a impus la Wolverhampton cu 3-0, toate golurile fiind marcare in a doua repriza: Carroll, Bellamy si Kuyt au punctat pentru cormorani.

Iata rezultatele inregistrate, precum si programul meciurilor de miercuri:

Marti

Swansea - Chelsea 1 - 0

Tottenham - Wigan 3 - 0

Wolverhampton - Liverpool 0 - 2

Everton - Manchester City 1 - 0

Manchester United - Stoke City 2 - 0

Miercuri

Aston Villa - Queens Park R.

Blackburn Rovers - Newcastle

Bolton - Arsenal

Fulham - West Bromwich Albion

Sunderland - Norwich City

In clasament, City si United se afla la egalitate pe primele doua locuri cu 54 de puncte, a treia treapta a podiumului fiind ocupata de Tottenham cu 49.

Fostul international brazilian Roberto Carlos se retrage din activitate... Gabonul a castigat o grupa imposibila si ajunge "en fanfare" in sferturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x