Antena Căutare

Gabonul a castigat o grupa imposibila si ajunge "en fanfare" in sferturi

Cea de-a doua gazda a competitiei s-a clasat pe primul loc intr-o grupa din care mai faceau parte Marocul si Tunisia.

In momentul tragerii la sorti, Gabonul avea a treia sansa in grupa C, cu toate ca era una din gazdele competitiei.

Tunisia si Maroc porneau favorite nu numai prin prisma faptului ca jucatorii din magrebieni sunt mai disciplinati tactic, dar si pentru ca jucatori ca Chamakh Msakni sau Chikhaoui pareau mult mai obisnuiti cu performanta.

Si totusi, Gabonul a reusit 3 victorii in aceasta grupa, ultima iregistrand-o intr-un meci decisiv cu Tunisia, marti seara. Singurul gol al partidei de la Franceville a fost marcat de colegul lui Nicolita de la Saint Etienne, Pierre-Emerick Aubameyang. Acesta a profitat de o lansare in adancime si l-a invins pe Jeridi. Gabonul ajunge astfel in sferturi, acolo unde va evita Ghana, favorita competitiei dand piept cu Tunisia cea care s-a clasat pe locul doi in grupa C.

In aceeasi seara, deja eliminatele Maroc si Niger s-au intalnit pe Stade d'Angondje. Au invins cei din Nordul Africii, gratie unui gol reusit de Belhanda, jucator ce evolueaza la Montpellier.

Foto: nairaland.com

Manchester United bate pe Stoke si egaleaza pe City in fruntea clasamentului. Vezi rezultatele din Anglia!... Presedintele Federatiei Turce de Fotbal si-a dat demisia din cauza meciurilor trucate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x