Antena Căutare

Marcel Pavel si FRF, amendati cu 5.000 de lei pentru intonarea gresita a inmului national

Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Marcel Pavel urmeaza sa fie amendati cu cate 5.000 de lei, pentru intonarea imnului national cu alt text, a declarat prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, citat de Mediafax. Incidentul a avut loc inaintea meciului Romania - Franta, jucat, marti seara, pe National Arena.


"Noi n-avem muzicieni la FRF, noi doar am comandat imnul. Nicaieri in lume nu se canta tot imnul inainte de un meci. Nu cred ca FRF a dat imnul cu notele muzicale. Versurile au fost aceleasi, doar ca au fost mai putine", a declarat Dumitru Dragomir, seful LPF, la Realitatea TV.

"Prefectura Capitalei va sanctiona FRF si personala vinovata, in speta Marcel Pavel, cu cate 5.000 de lei, aceasta fiind obligatia legala a prefectului. Daca noi in tara nu ne respectam valorile nationale, este cu atat mai probabil sa nu fim respectati in competitiile nationale de catre altii, pentru ca drapelul, imnul si stema nationale sunt simbolul Romaniei ca stat si nu avem voie nici moral, nici legal sa nu le respectam" - Mihai Cristian Atanasoaie, prefectul Capitalei, pentru Mediafax.

Marcel Pavel sustine ca nu a gresit versurilecand a intonat imnul national, ci asa a stabilit cu Federatia Romana de Fotbal.

Cantaretul spune ca acele doua strofe au fost alese special pentru a fi repetate pentru a-i indemna pe tricolori la lupta.

VIDEO! Vezi probabil cea mai proasta executie de la 11 metri!... Presa franceza, despre gazonul Arenei Nationale: "Arata cu un camp de cartofi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x