Antena Căutare

Florin Raducioiu s-a intors la nationala! Fostul international a preluat Romania U15

Florin Raducioiu este din nou in echipamentul  Romaniei. Fostul international si-a inceput cariera de antrenor la cea mai tanara reprezentativa: sub 15 ani. Ii va antrena chiar si pe copii fostilor sai colegi, Hagi si Gica Popescu. 

Raducioiu si-a inceput deja noua meserie. A lucrat la centrul de la Buftea cu 22 de copii veniti la selectia pentru cel mai tanar lot al Romaniei. Asta se intampla la 16 ani si 3 luni dupa ce a imbracat pentru ultima data tricoul reprezentativei. Raducioiu s-a retras dupa meciul cu Spania de la Euro, acolo unde a marcat si golul de 1-2. Forin s-a intors in Romania cu diploma de la scoala de antrenori de la Coverciano, unde a fost coleg cu Leonardo, Altobelli si Signori.

Mereu tanar

Fotbalistul are aceeasi forma cu care a defilat la la Mondialul de la 1994. Tine ritmul la alergare cu copii, gesticuleaza permanent si ofera multe explicatii cu un puternic accent italian. Raducioiu are deja planuri mari pentru echipa sa: "Eeeii, îmi place modelul 4-4-2, sa am initiativa, să conduc jocul şi sa dau multe goluri! Trebuie sa vedem insa si ce jucatori o sa strang". Debutul pe banca tehnica a reprezentativei U15 si-l va face intr-o dubla amicala contra Moldovei pe 9 si 11 octombrie.

Florin Raducioiu are 40 de selectii si 21 de goluri la nationala Romaniei. A participat la trei turnee finale: Campionatul Mondial din 1990 si 1994 si la Euro 1996.

Poza anului: Sergio Ramos isi bate joc de marele Mourinho!!!... Steaua si Dinamo, unite in suferinta. Helmuth Duckadam si Cornel Dinu impart salonul de la Floreasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x