Antena Căutare

Steaua si Dinamo, unite in suferinta. Helmuth Duckadam si Cornel Dinu impart salonul de la Floreasca

Helmuth Dukadam si Cornel Dinu impart aceeazi rezerva la Spitalul Floreasca. Fostul portar al Stelei trece peste exercitiile de recuperare mai usor, iar seful de la Dinamo a scapat, astfel, de singuratate.

Intr-o rezerva de spital gasesti mai multa istorie decat pe un stadion de fotbal. Intr-o bluza alb-rosie, Cornel Dinu. Mister, simbolul clubului din Stefan cel Mare si varful unei generatii a clubului. Langa el, intr-un tricou ros-albastru, este eroul de la Sevilla. Nu poate fi vorba insa despre o confruntare. “Nu suntem nici dinamovisti, nici stelisti, suntem foarte buni romani”, a declarat Cornel Dinu.

Helmuth Duckadam a iesit chiar astazi de la terapia intensiva. E in recuperare, dupa operatia care i-a salvat bratul si viata. “Poate la inceputul saptamanii sa ne externam si noi si sa ne reluam activitatea”, a precizat fostul portar stelist.

Dupa ce anul trecut a suferit o operatie de bypass, Cornel Dinu s-a intors in spital pentru cateva zile de tratament.

Ideea de a-i aduce in aceeasi rezerva a fost a medicului Serban Bradisteanu. Cel care i-a salvat pe amandoi.

O legatura mai puternica decat orice rivalitati. Sunt cei mai iubiti jucatori ai unor echipe care se urasc din nastere. Nu s-au intalnit niciodata pe teren. In schimb, Duckadam l-a vazut din tribuna pe Dinu jucand la Mondialul din Mexic 70, iar Dinu l-a admirat 16 ani mai tarziu, in minunea de la Sevilla. “Noi si daca nu vorbim ne intelegem. Avem alta educatie si alta crestere si cu totul alta perioada si alti oameni ne-au educat si ne-au facut sa fim apropiati chiar daca nu vorbim aparent intre noi”, a declarat dinamovistul.

Deseara se vor uita impreuna la meci, si vor tine cu romanii. Vor fi suporteri in aceeasi tribuna. In acelasi timp, gloriile fotbalului ureaza sanatate si celorlalti maestri emeriti ai sportului romanesc.

Florin Raducioiu s-a intors la nationala! Fostul international a preluat Romania U15... CFR Cluj - Manchester United 1-2/ Ardelenii, invinsi de "dubla" lui Van Persie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x