Antena Căutare

Șoc în fotbalul românesc! Marius Baciu, reținut de mascați la stadion! Antrenorul lui Turris a fost arestat imediat după meciul cu Snagov! Suspectat că face parte din mafia pariurilor

Marius Baciu, antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a fost reținut de mascați, la stadion, chiar după meciul dintre Sportugl Snagov și Turris.

Șoc în fotbalul românesc! Marius Baciu, reținut de mascați la stadion! Antrenorul lui Turris a fost arestat imediat după meciul cu Snagov! Suspectat că face parte din mafia pariurilor
Trupele Dias, la stadionul din Snagov | gsp.ro

UPDATE | Din primele informații, Marius Baciu ar fi fost reținut pentru implicarea sa în trucarea de meciuri. Fostul jucător al Stelei era urmărit de mai multă vreme și există suspiciuni asupra faptului că Baciu ar face parte dintr-o rețea care se ocupă cu blaturile din fotbalul românesc.

Trupele speciale DIAS au ajuns la Snagov, înainte de meciul dintre Sportul Snagov și Turris Turnu Măgurele, iar la finalul confruntării l-au reținut pe Marius Baciu, tehnicianul trupei patronate de fiul lui Liviu Dragnea.

Marius Baciu a fost vizibil afectat de prezența trupelor speciale, iar pe parcursul meciului a preferat să stea, îngândurat, pe bancă, indicațiile fiind date de secundul său, după cum scrie gsp.ro.

Pentru moment, nu se știe exact motivul pentru care Marius Baciu, fost jucător la Steaua, a fost arestat.

CINE ESTE MARIUS BACIU

În vârstă de 44 de ani, Baciu a jucat pentru Steaua București în perioada 1996 - 2002. A fost căpitan al formației din Ghencea și a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor în 140 de meciuri de campionat.

Marius Baciu şi-a început cariera de antrenor în 2009, la Voinţa Sibiu, iar de-a lungul timpului le-a mai antrenat pe Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Silvania Şimleul Silvaniei, Politehnica Iaşi, SC Bacău, Academica Argeş, Concordia Chiajna şi Daco-Getica.

NEWS ALERT | Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB, ținut aproape două ore la discuții de procurori! Prima reacție: ”Au fos... Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat plecarea de la LA Galaxy: Am venit, am văzut, am cucerit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x