Antena Căutare

Meciul Columbia - România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

Amicalul Columbia – România, încheiat aseară 3-2 pe Estadio Metropolitano, a fost urmărit ȋn direct la Antena 1 de aproape 1.8 milioane de telescpectatori. Partida tricolorilor conduşi de Edi Iordănescu s-a impus aseară ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tutror categoriilor de public.

Meciul Columbia - România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă Galerie
Meciul Columbia - România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă | Antena 1

Difuzat în intervalul 21:35 – 23:30, amicalul Columbia - România a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse ȋntre 21 și 54 de ani, meciul a înregistrat 9.5 puncte de rating și 29.8% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 5.7 puncte de rating cu 17.8% cotă de piață.

Și pe segmentul urban, meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 8.9 puncte de rating și 23.4% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 6.4 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. Ierarhia se păstrează și la nivelul publicului naţional, public pe care, ȋn minutul de aur, 22:10, confruntarea Columbia - România a fost urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori.

După ce au fost conduși de sud-americani vreme de 80 de minute, tricolorii au redus din diferenţă pe final de joc, prin Ianis Hagi și Florin Tănase. Acesta a fost al doilea meci amical disputat de România ȋnainte de EURO 2024. Vor mai urma două partide amicale, ambele ȋn București, primul, contra Bulgariei, pe 4 iunie, și al doilea, ȋmpotriva reprezentativei din Liechtenstein, sâmbătă, 8 iunie, partidă transmisă ȋn direct de Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, All urban si National

Perioada 26 martie 2024

Citește și: Columbia - România 3-2. Tricolorii au întrerupt seria invincibilității! Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Columbia - România 3-2. Tricolorii au întrerupt seria invincibilității! Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

România a fost învinsă de Columbia în cel de-al doilea meci amical din acest an, scor 3-2. Partida s-a desfășurat la Madrid și a fost LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO în AntenaPLAY. Golurile au fost înscrise de Cordoba, Arias și Asprilia, pentru sud-americani, respectiv Hagi și Tănase, pentru tricolori.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și: iRoast de Victorie, 26 martie 2024. Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, glume acide înainte de meciul România - Columbia

Columbia - România 3-2. Tricolorii au întrerupt seria invincibilității! Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLA... Eliza Samara, legendara jucătoare a României, s-a calificat dramatic în turul 2 de la WTT Champions Incheon 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x