Antena Căutare

Meciuri amicale: Steaua, victorie cu Levski Sofia/ Vaslui - Bialystok (Polonia) 1-2

Steaua a debutat cu un succes in meciurile de verificare din aceasta iarna, ros-albastrii invingand, scor 2-1, pe Levski Sofia. Intr-o alta disputa a zilei, fara Viorel Hizo Vasluiul a pierdut in fata Jagellloniei Bialystok

Bulgarii au deschis scorul in minutul 39, prin Tsvetkov, care a inscris plasat din marginea careului, insa "ros-albastrii" au egalat imediat, prin Cristi Tanase, care a transformat cu siguranta un penalty dictat pentru un fault asupra lui Brandan.


Tot din lovitura de la 11 metri a preluat Steaua conducerea in minutul 75. Tibi Balan a obtinut penalty-ul, iar Rusescu a transformat fara emotii.

Steaua, echipa de inceput: Tatarusanu - Dananae, Chiriches, Iliev, Parvulescu - Chipciu, Prepelita, Brandan, Tanase - Tatu, Machado.

FC Vaslui - Bialystok (Polonia) 1-2


Desi au condus cu 1-0, gratie reusitei cu capul a lui Wesley din minutul 8, moldovenii au fost imediat egalati egalati. Bialystok a obtinut victoria dupa o minge scapata pe linga bara de tinarul portar Luca la o lovitura de colt.

FC Vaslui, echipa de inceput: Straton - Milanov, Balauru, Marius Constantin, Luz - Bujor, N'Doye, Zmeu, Popovici - Wesley, Yero Bello.

foto: gsp.ro

Victoria Azarenka, invingatoare in finala de la Australian Open... Danemarca a castigat titlul european la handbal masculin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x