Antena Căutare

Mesajul lui Iancu pentru Sandu: "Fotbalul confiscat de dumneavoastra va redeveni al tuturor!"

Scandalul pierderii licentei a lovit-o destul de rau pe Poli Timisoara, care, de la inceputul anului si pana acum, a pierdut nu mai putin de 7 milioane de euro, iar actionarii au fost obligati sa acopere o gaura in buget de 6 milioane de euro.

Poli Timisoara a trimis astazi catre Federatia Romane de Fotbal o adresa in care este prezentat bilantul fiscal din perioada 1 ianuarie 2008 - 30 octombrie 2011 si in care acuza ca, din cauza retrogradarii, formatia a pierdut peste 7 milioane de euro.

Raportul demonstreaza cum, in perioada mentionata, Poli Timisoara a cheltuit nu mai putin de 50 de milioane de euro, din care numai sapte milioane de euro au fost suportate de consiliul local.

La final, Marian Iancu a tinut sa-i transmita un nou mesaj lui Mircea Sandu: "Domnul Presedinte, fotbalul se joaca pe teren, iar dumneavoastra, premeditat, l-ati dus in sediul FRF. Am obtinut rezultate sportive, dar nu ne-am calificat in birourile inghesuite de atatea interese. Fotbalul confiscat de dumneavoastra, curand va redeveni un bun al tuturor. Cu ce veti ramane? Cu cei 500 de pomi"

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Trombetta se intoarce in Liga 1. Vezi la ce echipa!... Masina lui Mircea Bornescu, pusa sub sechestru de politisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x