Antena Căutare

Masina lui Mircea Bornescu, pusa sub sechestru de politisti

Masina lui Mircea Bornescu, un autoturism Audi Q7, a fost retinuta de politistii rutieri care au descoperit, in urma unui control de rutina, ca autovehiculul era dat in urmarire de autoritatile germane.

Bornescu sustine, insa, ca masina este cumparata in leasing si a declarat la audieri ca va dovedi cu acte ca este un cumparator de buna credinta.

"El a spus ca este cumparator de buna-credinta, urmeaza sa prezinte documentele de provenienta", a declarat Claudia Burada, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov.

Primele informatii oferite de procurori confirma varianta lui Bornescu, autoturismul fiind achizitionat, intr-adevar, in leasing din Germania. In acest moment, politistii verifica varianta ca firma de leasing sa fi dat in urmarire Audi-ul dupa ce fotbalistul a intarziat cu plata ratelor.

45.000 de euro este pretul unei masini Audi Q7!

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mesajul lui Iancu pentru Sandu: "Fotbalul confiscat de dumneavoastra va redeveni al tuturor!"... Clasamentul coeficientilor: Steaua si Vaslui, cele mai multe puncte pentru Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x