Antena Căutare

Michel Platini a devenit consilier al preşedintelui sindicatului jucătorilor FIFPro

Fostul preşedinte UEFA, Michel Platini, a devenit consilier al preşedintelui sindicatului jucătorilor FIFPro, Philippe Piat, informează Le Figaro.

"Având în vedere aura sa, cunoştinţele sale şi funcţiile ocupate, el este o persoană ce va fi ascultată la cel mai înalt nivel. Îl cunosc din 1972. Cum era liber, acest lucru a facilitat abordarea lui", a declarat Piat.

Piat speră ca aducerea lui Platini să ajute la rezolvarea mai multor dosare, precum "convenţia colectivă europeană sau problema calendarului".

Michel Platini a fost suspendat pentru opt ani, în decembrie 2015, de justiţia internă a FIFA. Suspendarea a fost redusă în apel la şase ani, apoi la patru ani de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Platini a fost găsit vinovat de conflict de interese de către TAS, după ce a primit fără justificare două milioane de dolari de la FIFA, plată aprobată de preşedintele forului mondial, Joseph Blatter, în 2011.

Suspendarea lui Michel Platini din orice activitate legată de fotbal a expirat la 7 octombrie.

Sursa : news.ro

Sportivii medaliaţi la JOT Lausanne 2020 au fost premiaţi de ministrulTineretului şi Sportului... CE polo: România - Germania, scor 10-15; tricolorii vor juca pentru clasarea finală pe locurile 11-12...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x