Antena Căutare

Mihaela Buzărnescu, de neoprit în circuitul WTA! Victorie superbă la Rogers Cup! Urmează un meci cu o jucătoare de top

Mihaela Buzărnescu continuă să impresioneze pe cimentul american. La nici două zile de la finala câștigată la San Jose, prima din carieră, minunea tenisului mondial a debutat perfect și la Rogers Cup 2018, turneu de categorie Premier 5. Miki a învins-o în turul I, scor 6-2, 7-5, pe Qiang Wang.

Mihaela Buzărnescu continuă să impresioneze pe cimentul american. La nici două zile de la finala câștigată la San Jose, prima din carieră, minunea tenisului mondial a debutat perfect și la Rogers Cup 2018, turneu de categorie Premier 5. Miki a învins-o în turul I, scor 6-2, 7-5, pe Qiang Wang (53 WTA) și a acces în turul secund, acolo unde are un meci infernal.

Mihaela Buzărnescu a avut un meci cu două seturi diametral opuse. Dacă pe primul l-a tranșat rapid, în 34 de minute, al doilea a fost un adevărat thriller. Mihaela a salvat 7 mingi de set în fața chinezoaicei și a revenit de la 3-5 pentru a se impune în final cu 6-2, 7-5. O oră și 30 de minute a durat meciul Buzărnescu - Wang.

Pentru Mihaela Buzărnescu urmează un test extrem de dificil. În turul II la Rogers Cup, turneu de 2,8 milioane de dolari de la Montreal, românca va da piept cu Elina Svitolina (5 WTA), pe care a învins-o în ambele meciuri jucate în 2018: 6-3, 7-5 în turul III la Roland Garros și 6-2, 6-3 în sferturile de finală la Birmingham. Așadar, a fost zgură, iarbă și acum urmează ciment...

Alături de Mihaela Buzărnescu, în turul II la Rogers Cup 2018 s-a calificat și Sorana Cîrstea (54 WTA). Aceasta a învins o altă româncă în turul I, Monica Niculescu (69 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-4.

Pentru Sorana Cîrstea urmează, azi, un meci cu Venus Williams (14 WTA)

Tot în prima zi la Montreal, Irina Begu şi Ana Bogdan au părăsit competiţia din primul tur. Begu a pierdut cu australianca Ashleigh Barty, 3-6, 6-1, 5-7, iar Ana Bogdan cu bielorusa Aryna Sabalenka, 4-6, 6-4, 3-6.

Imaginea care face înconjurul planetei! Voleibalistele fără... inhibiții fac totul pentru... victorie!... Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x