Antena Căutare

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Meci interesant din a doua jumătate a clasamentului Ligii 1 la Chiajna. Concordia primește vizita nou-promovatei Hermannstadt, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Meci interesant din a doua jumătate a clasamentului Ligii 1 la Chiajna. Concordia primește vizita nou-promovatei Hermannstadt, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Concordia - Hermannstadt este live video online, sâmbătă, de la ora 18:00.

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Echipa lui Ionuț Badea este în lista celor patru echipe care încă nu au câștigat în acest sezon de Liga 1. Ilfovenii au fost aproape de primul succes în urmă cu două runde, atunci când au condus pe Viitorul cu 1-0 până în minutul 89. Sibienii au avut o soartă similară, dar în etapa trecută. Elevii lui Pelici au condus Dunărea Călărași cu 1-0 până în minutul 90+1.

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Cu o victorie în runda anterioară cu Dunărea, echipa ardeleană era acum pe locul 2 în Liga 1, iar campionatul era condus de județul Sibiu, Gaz Metan Mediaș fiind liderul surpriză al campionatului după primele trei etape. Golul primit de sibieni de la Dobrosavlevici a trimis echipa de pe malurile Cibinului pe locul 10.

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Duelul de sâmbătă este unul în premieră, nu doar în Liga 1, ci în fotbalul românesc. Dacă Concordia a evoluat bine în meciul cu Viitorul, singurul jucat acasă în acest sezon, Hermannstadt a jucat extrem de modest la Botoșani, în singura lor deplasare. Temători, fără vlagă, elevii lui Pelici au fost puși la respect de una dintre surprizele frumoase ale startului de sezon.

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Evoluția Sibiului de la Botoșani dă încredere bookmakerilor într-o victorie a gazdelor. Cota pentru victoria Chiajnei a scăzut de la 2,30 la 2,00 și chiar 1,90. Dincolo, Hermannstadt are cotă 4,15 pentru succes, în urcare de la 3,20. O remiză la Chiajna primește cota 3,10.

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. La meciul de la Chiajna anticipăm o confruntare lipsită de prea mult spectacol. În cele trei meciuri jucate de Hermannstadt în acest sezon am avut ”sub 2,5 goluri”. Dincolo, Chiajna are un meci cu sub 2,5 și două ”peste”. În cele 3+ golurile au venit în minutul 90+3 la Mediaș (1-2) și 84 la Cluj (1-2).

Pontul recomandat la Concordia - Hermannstadt: sub 2,5 goluri - cotă 1,64

Mihaela Buzărnescu, de neoprit în circuitul WTA! Victorie superbă la Rogers Cup! Urmează un meci cu o jucătoare de top... Gigi Becali a anunțat că l-a luat pe Carlos Fortes, golgheterul Ligii 1. Jucătorul de la Gaz Metan Mediaș a reacționat: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x