Antena Căutare

Mihaela Buzărnescu câștigă primul titlu WTA din carieră la San Jose! Finală fantastică pentru revelația tenisului: 6-1, 6-0 cu Maria Sakkari

Mihaela Buzărnescu, jucătoarea din România care nu exista practic în tenisul mondial în urmă cu un an, a atins azi-noapte, în finala turneului WTA de la San Jose, apogeul carierei. În vârstă de 30 de ani, jucătoarea născută în București a învins-o în ultimul act de la turneul din Silicon Valley pe Maria Sakkari din Grecia.

La capătul unui meci întins pe durata a o oră și 15 minute, Mihaela Buzărnescu și-a impus jocul său excelent din această toamnă. Față de maratoanele din tururile anterioare de la San Jose, ultimul act cu Sakkari a fost mult mai ușor pentru jucătoarea noastră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După două finale disputate în acest an şi pierdute la Hobart şi Praga, a venit rândul triumfului pentru Mihaela Buzărnescu, primul din cariera ei. Victoria e cu atât mai importantă cu cât a venit într-un turneu de categorie Premier, dotat cu premii totale de 753,000 de Euro.

Mihaela Buzărnescu a încasat un cec în valoare de 128,000 de dolari și 470 de puncte WTA. Cu un total de 2068 de puncte, Buzărnescu urcă pe locul 20 WTA, cea mai bună poziție din carieră.

Drumul Mihaelei către primul turneu WTA din carieră: La San Jose, Buzărnescu a trecut în primul tur de americanca Sachia Vickery, cu 6-3, 4-6, 6-3, în optimi a învins-o pe tânăra americanca Amanda Anisimova (16 ani), cu 7-5, 2-6, 6-1, în sferturi a câştigat în faţa australiencei Ajla Tomljanovic 6-1, 7-5, iar în semifinale s-a impus în faţa belgiencei Elise Mertens, cu 4-6, 6-3, 6-1.

Medalie de AUR pentru gimnastica românească! Felicitări, Ioana Stănciulescu!... Povestea impresionantă a Mihaelei Buzărnescu, minunea tenisului mondial. De la locul 537 și gândul retragerii, la locul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x