Antena Căutare

Mircea Sandu, amenintat prin mesaje: "De cancer ai scapat, de mine nu vei scapa"

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a primit un mesaj de amenintare. Desi nu a nominalizat semnatarul, Mircea Sandu a lasat sa se inteleaga ca ar fi vorba de Adrian Mititelu.

Mircea Sandu a vizitat astazi arena din Cluj si a dezvaluit un amanunt surprinzator: "Am primit un mesaj de la o persoana din fotbal si imi transmitea ca am scapat de cancer, dar de el nu voi scapa niciodata. Un singur om putea sa o faca, ginditi-va voi cine", a spus presedintele Federatiei.

Acesta s-a aratat multumit de faptul ca judecatorii de la TAS au dat dreptate Federatiei: "Daca Adunarea Generala va valida decizia de a dezafilia Universitatea Craiova, atunci echipa nu va mai exista. Faptul ca Timisoara a pierdut si la TAS demonstreaza ca acel club a fost gestionat in mod fraudulos. Regret ca orase mari ca Oradea, Timisoara sau Craiova nu vor avea echipe pe prima scena fotbalistica, dar un club nu poate fi condus prin inginerii financiare de patroni mincinosi care au o gramada de procese", a punctat dur Mircea Sandu.


Citeste mai multe in Gazeta Sporturilor!

foto: gsp.ro

Alarma! Gazonul de pe National Arena suporta doar 14 ore de joc pe luna!... Presedintele echipei de fotbal Otelul, Marius Stan, candidatul USL pentru Primaria Galati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x