Antena Căutare

Mircea Sandu: „Probabil ca argentinienii vor reveni asupra deciziei”

Declaratia lui Messi, care a spus ca este dispus sa vina la Bucuresti pentru a evolua împotriva Romaniei, i-a facut pe oficialii romani sa fie optimisti ca meciul cu Argentina de pe 10 august ar putea avea loc in cele din urma.

„E foarte important ca Messi si-a aratat disponibilitatea de a veni in Romania. Nu am primit inca nimic oficial de la federatia argentiniana, dar fierb apele si probabil ca vor reveni asupra deciziei de a renunta la meci. Lucrurile sunt ceva mai complicate la ei pentru ca presedintele are mai mult o functie onorifica si au organisme care decid astfel de lucruri. In plus nu mai au nici selectioner. Nu am primit inca nimic oficial nici despre Messi, stiu insa ca s-a discutat cu tatal lui si ca ar urma sa aiba loc o conferinta de presa in care sa se decida tot. Noi asteptam in continuare"




„Lucrurile ar intra in normalitate daca aceasta partida ar avea loc, nu ar fi nimic iesit din comun. Pentru mine personal si pentru echipa nationala, dar si pentru suporterii nationalei e foarte important ca aceasta partida sa se dispute, asa cum am mai spus-o in mai multe randuri"



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! A mai ramas un an pana la Olimpiada din Londra... Messi critica decizia federatiei: "As fi vrut sa joc in Romania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x