Antena Căutare

Mitică îşi poate face brutărie! Gino e noul “Corleone”

Iorgulescu l-a detronat pe cel care a domnit la Liga Profesionistă de Fotbal timp de 17 ani

Mitică îşi poate face brutărie! Gino e noul “Corleone”
Gino Iorgulescu este noul preşedinte al LPF

 Iorgulescu l-a detronat pe cel care a domnit la Liga Profesionistă de Fotbal timp de 17 ani

De astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal are un nou preşedinte. Gino Iorgulescu este noul şef al echipelor din prima ligă după ce a reuşit să-l învingă pe Dumitru Dragomir, cel care a păstorit LPF-ul timp de 17 ani.

Iorgulescu a câştigat după ce 11 dintre oficialii cluburilor din Liga I i-au acordat votul de încredere. Fostul preşedinte ale LPF nu a reuşit să convingă decât şapte conducători, fiind nevoit astfel să cedeze locul pe care-l deţine încă de la înfiinţarea Ligii Profesioniste de Fotbal

Noul şef are 57 de ani, a jucat pentru echipa naţională a României de 49 de ori, pentru care a marcat de trei ori. În cariera sa a jucat doar la patru cluburi, respectiv Dunărea Giurgiu, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti şi Beerschot (Belgia).

După ce şi-a pus ghetele-n cui, Gino Iorgulescu a fost antrenor la Progresul Bucureşti, după care a devenit preşedinte al grupării din Cotroceni, cu care a reuşit performanţe notabile, inclusiv prezenţe în cupele europene.

Antrenoarea Mirelei Lavric a lămurit misterul: Atleta s-a aruncat pe geam după ce a fost sechestrată în casă... Cel mai mic suporter al Naţionalei are mamă "de Rio" şi tată în drum spre Mondiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x