Antena Căutare

Antrenoarea Mirelei Lavric a lămurit misterul: Atleta s-a aruncat pe geam după ce a fost sechestrată în casă

Campioana mondială la atletism, Elena Mirela Lavric a sărit de la balconul apartamentului în care locuiește iubitul ei. Ipotezele care au apărut în jurul acestui caz sunt șocante.

Campioana mondială la atletism Elena Mirela Lavric a sărit de la balconul apartamentului în care locuiește iubitul ei. Ipotezele care au apărut în jurul acestui caz sunt șocante.

A iubit cu pasiune și asta era să-i aducă moartea. Mirela Lavric a sărit de la balcon. ”A fost și este îndrăgostită până peste urechi. Este singurul bărbat pe care l-a iubit și pe care îl iubește”, a povestit antrenoarea Mirelei, Viorica Pintilie.

Antrenoarea a declarat, în exclusivitate pentru ”Acces Direct”, că atleta și-a revenit și a povestit cum a ajuns aceasta să sară de la etaj.

”Este foarte bine. Și-a revenit. Duminică, Mirela împreună cu prietenul ei m-au vizitat la baza sportivă. Erau veseli. După-amiază, Mirela a venit la antrenament, după care a plecat la Ionuț (n.r. iubitul ei), la Iași”, a povestit Viorica Pintilie.

Iubitul Mirelei Lavric a mai venit cu o prietenă acasă, i-a luat cheia de la mașină atletei, geanta și nu a lăsat-o să-și ia telefonul. S-a dus în apartament cu această domnișoară și i-a spus Mirelei că vrea să lămurească problemele lor de față cu alți prieteni pe care îi chemase acasă.

”Totul a durat în jur de 40 de minute. Au agresat-o verbal, au râs de ea, au umilit-o. Una dintre fete se spune că a fost prietena lui Ionuț în același timp în care el era cu Mirela”, a mai declarat antrenoarea Viorica Pintilie.

Sportivei i-a fost foarte teamă de ce i-ar fi putut face prietenii iubitului ei. I s-a pus un prosop pe gură, pentru nu reuși să țipe. A vrut să sară și să se prindă de o ramură a unui copac din fața blocului, după ce a fost încuiată în casă. S-a bazat pe calitățile ei de atletă, conform spuselor antrenoarei sale, dar planul nu i-a reuși și s-a izbit de pământ.

După 15 ani, va striga "Hai, România!" Povestea emoţionantă a lui Paul Nichitus, românul adoptat de Grecia... Mitică îşi poate face brutărie! Gino e noul “Corleone”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x