Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mititelu: "Dragomir e un analfabet"

Presedintele Universitatii Craiova i-a acuzat pe Dragomir si Sandu de crima cu premeditare in cazul excluderii Universitatii Craiova, mentionand ca primul nu intelege nimic din statute si regulamente.

Adrian Mititelu i-a acuzat din nou pe Dumitru Dragomir si Mircea Sandu de interese in cazul excluderii Universitatii Craiova.

El a declarat ca cei doi au dorit sa puna mana pe jucatorii legitimati la echipa din Banie, deci au premeditat totul. Mai mult, se pare ca cei doi stiau ca Adunarea Generala este singura care poate lua decizia excluderii unui membru afiliat, Comitetul Executiv neavand nicio competenta in acest sens.

"Dragomir si Sandu sunt vinovati de crima cu premeditare. Ei au stiut ca nu avea voie Comitetul Executiv sa ne excluda, ci doar Adunarea Generala. Au vrut sa puna mana pe jucatori si au reusit. Dar acum, am descoperit si pe cei doi il asteapta ani multi de penitenciar.

Oricum, lui Dragomir degeaba ii explic, el e un analfabet nu intelege nimic din statute si regulamente. O sa ii demonstrez saptamana urmatoare ca el e ales ilegal, dar iar nu ma va crede. In 100 de zile scapam si de el si de Sandu, de acesti doi infractori grei"

Foto: Hepta

Recomandari