Antena Căutare

Mititelu stie de ce fratii Costea joaca atat de slab: tactica e de vina

Fostul patron al fratilor Costea, Adrian Mititelu, crede ca Ilie Stan a gresit cand i-a folosit in avanposturi pe Florin si Mihai la meciul cu Ceahlaul, pierdut de Steaua cu scorul de 0-1.

"E o aiureala ca Florin il strica pe Mihai Costea. Sa ii separe Gigi Becali pe cei doi, e problema lui, sunt jucatorii lui. Sunt alti jucatori mai in forma? Pot ei sa joace amandoi in linie intr-un meci din deplasare Cu Ceahlaul, o echipa care se aglomereaza in defensiva?

Cei doi pot juca in linie doar in meciuri cu echipe puternice. De exemplu, o pot face cu Dinamo, pentru ca e o echipa care iese la joc. Era greu de crezut ca la forma in care se afla pot da randament. Desi, daca Florin inscria la acea ocazie, lucrurile se schimbau.

Gigi Becali este inconstient la astfel de lucruri, este supus unor tiruri din partea presei si sfaturi din partea unora, si la cald spune anumite lucruri, mai ales dupa o infrangere in deplasare, cu Ceahlaul. S-a accentuat acest comportament al lui, mai ales ca, zice el, baga bani si nu are rezultate. Pe fondul acestor lucruri spune multe prostii", a spus Adrian Mititelu la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Fostul sef CCA, Vasile Avram, si afaceristul Sorin Terbea, eliberati din arest... Cinci absente pentru Real Madrid in partida cu Dinamo Zagreb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x