Antena Căutare

Momente de magie pe National Arena. A vibrat stadionul pe imnul tricolorilor!

Am pierdut la trei goluri diferenta. Scor nemeritat, s-ar putea spune. Dar nu predam armele! Pe cat de dulce a fost succesul cu Turcia, pe atat de amara e infrangerea cu Olanda. Dincolo de rezultate sau clasamente, nationala merge inainte - cu picioarele pe pamant. Cu cele 53.000 de suflete prezente pe National Arena si cu milioanele din fata micului ecran!

Nimic castigat, nimic pierdut... Si asa este! Romania a pierdut o batalie, dar nu si razboiul. Ce va urma, nimeni nu stie. Mai ales dupa un dus rece si unul cald. Dar, dincolo de orice rezultat, trebuie sa salutam suporterii nationalei. Au cantat, au fluturat steagurile, au dansat, s-au intristat, doar pentru a gusta, pentru cateva minute, din gustul victoriei.

Si ce frumos au cantat! Din tot sufletul... . Cu un astfel de public, echipa de fotbal a Romaniei merge mai departe. Indiferent de rezultate!

VIDEO! Romania - Olanda 1-4 / Am revenit cu picioarele pe pamant

VIDEO! Romania - Olanda 1-4/ Am revenit cu picioarele pe pamant... Suporterii romani, mai buni ca jucatorii! O mare de steaguri tricolore pe Arena Nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x