Antena Căutare

Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, la ședința foto dinainte de nuntă. Despre ce sumă este vorba

Elena Tănase și soțul ei, Ianis Hagi, au avut parte de o ședință de senzație chiar înainte de nuntă. Partenera fotbalistului român a îmbrăcat o rochie pe care puțini și-ar permite să o achiziționeze. Iată cât valorează ținuta spectaculoasă.

Galerie
Elena Tănase și soțul ei, Ianis Hagi, au avut parte de o ședință de senzație chiar înainte de nuntă | Antena 1

Ianis Hagi și soția lui, Elena Tănase, s-au bucurat din plin de nunta pe care au organizat-o pe 14 iulie 2024. Aceștia au avut alături de ei familia și prietenii atât la cununia religioasă cât și la petrecerea de după slujbă.

Partenera fotbalistului român a făcut senzație cu rochia de mireasă. Aceasta a ales o ținută stil sirenă care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special silueta de invidiat și bustul generos. De altfel, Elena Tănase a optat pentru un machiaj discret și elegant.

Nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos. În prima parte a zilei, tânărul a îmbrăcat un costum alb, urmând să-l schimbe cu unul negru înainte de petrecere. Marele eveniment a avut loc pe Domeniul Știrbey, iar nume mari din lumea sportului au fost prezente.

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Unde a mai îmbrăcat ținuta spectaculoasă

Articolul continuă după reclamă

Înainte de a-și uni destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu, Elena Tănase și Ianis Hagi au realizat o ședință foto de excepție care să le aducă aminte de acest moment special. Cei doi s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre.

Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, la shooting-ul foto care a avut loc înainte de cununia religioasă

Pentru shooting-ul foto, soția fotbalistului român a hotărât să poarte o rochie scurtă, albă și mulată, cu imprimeu floral. Ținuta deosebită și aleasă cu mare atenție i-a pus într-o lumină bună superbele trăsături ale feței.

Piesa vestimentară a Elenei Tănase nu costă mai puțin de 1592 de euro, respectiv 7900 de lei, conform unica.ro. Rochia marca Magda Butrym a atras toate privirile oamenilor din mediul online.

De asemenea, și Ianis Hagi a îmbrăcat o ținută lejeră. O cămașă albă pe care a asortat-o cu pantaloni în aceeași culoare.

Imaginile de la ședința foto au fost publicate de soția fotbalistului în mediul online, la scurt timp de la nuntă. Postarea tinerei a generat mai bine de 44 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mă abțin să nu plâng. Superb!”, „Să fiți sănătoși și fericiți până la adânci bătrâneți împreună! Sunteți atât de frumoși ❤️”, „Cel mai minunat cuplu din lume! Felicitări, Ianis!”, „Oameni frumoși” sau „Ce frumoși sunteți și ce bine semănați”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și: Ce studii are Elena, soția lui Ianis Hagi. Soția fotbalistului provine dintr-o familie înstărită, cu educație aleasă

Apariția înduioșătoare a celor doi de pe rețelele sociale a bucurat inimile prietenilor virtuali. Se pare că Elena Tănase și Ianis Hagi sunt îndrăgiți de un public larg.

În ceea ce privește ținutele tinerei, aceasta preferă să apeleze la piese vestimentare de brand. Soția fotbalistului are o colecție impresionantă de rochii și accesorii de designer, semn că este pasionată de modă, conform sursei citate mai sus.

Până în prezent, Elena Tănase a fost surprinsă în piese vestimentare marca Versace, Marchesa, Balenciaga și Zimmerman.

Bernadette Szocs s-a calificat în optimi la simplu la Jocurile Olimpice 2024. A învins-o pe ucraineanca Margaryta Pesots... Maccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Roș-albaștrii, în turul trei Champions League. Meciul s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și An...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x