Antena Căutare

Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi la cununia religioasă a nepotului lor. Cum au fost surprinși părinții Marilenei Hagi

De la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase nu au putut să lipsească bunicii tânărului. Părinții Marilenei Hagi au fost surprinși la biserică, cu câteva minute înainte ca slujba religioasă să înceapă.

Galerie
De la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase nu au putut să lipsească bunicii tânărului | Antena 1

Nunta anului de pe Domeniul Știrbey a avut loc duminică, 14 iulie 2024. Ianis Hagi și aleasa inimii, Elena Tănase, și-au unit destinele pe viață în fața lui Dumnezeu la Visarion din București, iar mai apoi au plecat către locația din Buftea unde s-a desfășurat petrecerea.

Fiul lui Gheorghe Hagi și soția lui s-au bucurat din plin de fiecare moment pe care l-au petrecut alături de invitați. La marele eveniment au fost așteptați aproximativ 700 de oaspeți, printre care s-au numărat și nume mari din lumea sportului.

Cununia religioasă a tinerilor a fost extrem de discretă și restrâns. Doar membrii familiei și prietenii apropiați au participat la un astfel de momente emoționant. Până și bunicii fotbalistului au fost prezenți.

Citește și: Ianis și Elena Hagi și-au amânat luna de miere. Ce motiv au avut tinerii îndrăgostiți

Articolul continuă după reclamă

Părinții Marilenei Hagi au sosit la Biserica Visarion din Capitală chiar înainte ca mirele și mireasa să ajungă în dreptul altarului. Camerele de filmat au surprins imagini rare cu bunica și bunicul lui Ianis Hagi.

Cum arată părinții Marilenei Hagi, soția lui Gheorghe Hagi. Bunicii lui Ianis Hagi au asistat la cununia religioasă a nepotului lor

Tânărul fotbalist a fost ajutat și susținut de toată familia în ceea ce privește nunta cu Elena Tănase. După o relație de patru ani, Ianis Hagi a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de soție pe femeia lângă care se simte cel mai fericit.

La șase luni de la cununia civilă, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Întregul eveniment de la Domeniul Știrbey a fost organizat cu mare atenție de către o armată de oameni, iar totul a ieșit perfect.

Membrii familiei, prietenii și colegii de breaslă au fost alături de Ianis Hagi într-un astfel de moment special. Și bunicii acestuia, părinții Marilenei Hagi, au participat la nunta nepotului lor de pe 14 iulie 2024.

Socrii lui Gheorghe Hagi sunt persoane discrete, motiv pentru care aparițiile lor televizate sunt extrem de rare. Și la slujba religioasă, bunicii lui Ianis Hagi au încercat să treacă neobservați.

Citește și: Imagini rare cu Cristi Chivu și Adelina, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Cei doi au fost însoțiți de fiicele lor

Mama Marilenei Hagi a îmbrăcat o rochie verde cu un imprimeu deosebit. De asemenea, aceasta a trecut pragul salonului pentru o coafură elegantă și un machiaj deosebit. În ceea ce îl privește pe socrul lui Gheorghe Hagi, acesta a purtat un costum negru cu cămașă albă și cravată albastră.

Domeniul Știrbey, locul în care Elena Tănase și Ianis Hagi au petrecut alături de invitați, are monumente istorice de Clasa A. Care sunt acestea

Locația pe care Elena Tănase și Ianis Hagi și-au ales-o pentru petrecerea de după cununia religioasă are o istorie spectaculoasă despre care puțini știau. Domeniul Știrbey este renumit pentru arborii seculari, monumentele istorice de Clasa A și peisajele de vis.

Pe această proprietate se află Palatul Știrbey (1864), Capela Sfânta Treime (1859) și Castelul de Apa proiectat de către Anghel Saligny. Mirii au avut acces la Palatul Știrbey duminică, 14 iulie 2024. Acesta a fost locul în care fotbalistul și soția lui au putut să își schimbe ținutele de nuntă.

Imaginile în exclusivitate de la nunta anului au fost difuzate pe a1.ro/live.

Imagini rare cu Cristi Chivu și Adelina, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Cei doi au fost însoțiți de fiicele lor... Ianis și Elena Hagi și-au amânat luna de miere. Ce motiv au avut tinerii îndrăgostiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x