Antena Căutare

Motociclistul Mircea Vrajitoru, triplu campion european, a suferit un grav accident in timpul Marelui Premiu al Portugaliei

Unul dintre cei mai buni motociclisti din Romania se zbate intre viata si moarte. Mircea Vrajitoru, triplu campion european a suferit un grav accident in timpul Marelui Premiu al Portugaliei. A fost transportat de urgenta la spital si se afla in coma. Situatia lui este atat de grava incat nu ar suporta transportul cu elicopterul la un spital din Elvetia.

Considerat unul dintre cei mai buni motociclisti romani, Mircea a suferit un accident in timpul unei curse in Portugalia. Sportivul a cazut destul de rau de pe motocicleta si a ramas inconstient pe pista.

"Noi pana aseara nu am inteles exact care e situatia. A venit un prieten de-al nostru din Portugalia si ne-a tradus exact ce au spus doctorii. Situatia lui Mircea este grava, dar medicii nu sunt depasiti de situatie. Totul este sub control. Coma i-a fost indusa imediat dupa accident pentru a lasa creierul sa se concentreze pe zonele afectate. Nu avea nevoie de activitati in plus. Peste doua zile medicii il vor trezi si abia atunci vom sti cu ce ne confruntam" , a declarat, miercuri, mama lui Mircea Vrajitoru, informeaza Mediafax.

Conform gsp, pilotul a iesit din coma indusa, dar starea sa nu este una prea buna.

Mircea Vrajitoru are 8 puncte in CM de SuperBike, clasa SuperStock 600, fiind pe locul 27, unde concureaza pentru Yamaha. Fratele sau, Bogdan Vrajitoru, participa la clasa SuperStock 1000.

Rapid 1997: Imagine de pe vremea cand Planeta nu se scufunda!... VIDEO! Cea mai tare faza din baseball: cum sa prinzi o minge sarind in tribune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x