Antena Căutare

Mourinho, tot mai aproape de Real Madrid/ Inter cauta un inlocuitor

Zilele antrenorului Jose Mourinho pe banca formatiei Inter Milano sunt numarate. Tehnicianul portughez este tot mai aproape de a prelua conducerea spaniolilor de la Real Madrid. In aceste conditii, oficialii clubului nerazzurro se gandesc deja la un posibil inlocuitor.

"Va fi greu sa-l tinem pe Jose Mourinho in continuare la echipa, chiar daca ne dorim acest lucru. Ar fi o surpriza daca portughezul ar ramane la Inter"


Corriere dello Sport scrie ca primul pe lista este olandezul Guus Hidink. Sanse mari are si antrenorul Cataniei, sarbul Sinisa Mihajlovic, care a mai fost secund la Inter pe vremea cand echipa era condusa de Roberto Mancini. Fabio Capello si Rafa Benitez sunt alte doua nume vehiculate, insa este foarte putin probabil ca cei doi sa preia conducerea campioanei Italiei.

Formatia Internazionale Milano a castigat, duminica, cel de-al cincilea titlu consecutiv in Serie A, si al doilea sub conducerea antrenorului Jose Mourinho. Echipa romanului Cristi Chivu ar putea realiza o tripla istorica in acest sezon, daca va castiga si finala Ligii Campionilor, de sambata viitoare, contra lui Bayern Munchen.

Televiziunile insista ca meciurile ultimei etape sa nu se joace toate la aceeasi ora!... LPF: Toate meciurile etapei 34 din Liga 1 vor incepe de la ora 16:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x