Antena Căutare

Mutu ar putea sa-si reia antrenamentele

Depistat pozitiv de doua ori cu sibutramina, internationalul roman Adrian Mutu ar putea sa-si reia antrenamentele la Fiorentina incepand de marti, conform publicatiei italiene “La Nazione”. Mutu a revenit, ieri, la Florenta, dupa o vacanta de cateva zile petrecuta in compania familiei.

"In primul rand semnalam faptul ca Mutu a revenit la Florenta dupa cateva zile de vacanta acasa la sotia sa Consuelo. Al doilea este faptul ca astazi, Mutu vrea sa revina la antrenamente cu colegii de la Fiorentina. In al treilea rand, Mutu va fi audiat, la Roma, la inceputul saptamanii viitoare, cel mai probabil luni, de catre procurorul antidoping al CONI. Mutu vrea sa demonstreze buna sa credinta. Potrivit unor zvonuri se pare ca procurorul ar putea sa nu considere valid testul pozitiv de la Chelsea - deci Mutu nu va fi considerat recidivist -, dar ii va imputa jucatorului faptul ca nu a informat medicul echipei din Florenta ca ia pilule pentru slabit"


Pe data de 10 ianuarie 2010, la un control antidoping efectuat dupa meciul Fiorentina - Bari (2-1), Briliantul a fost depistat cu sibutramina. Un al doilea test efectuat in 20 ianuarie, dupa un meci din Cupa Italiei (Fiorentina - Lazio 3-2, Mutu a reusit o dubla in acest meci), a relevant ca internationalul roman ar fi consumat din nou aceeasi substanta.

La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anuntat ca a dat curs solicitarii procurorului antidoping al Tribunalului National Antidoping de suspendare a lui Mutu, pana la luarea unei decizii in cazul sau.

Mutu nu este la prima abatere de acest gen in cariera, el a mai fost suspendat pe o perioada de sapte luni, pe cand evolua la Chelsea, cand a fost depistat pozitiv cu cocaina.

Potrivit site-ului calciomercato.com, Adrian Mutu are programat, marti, o intalnire cu avocatii sai pentru a-si pregati apararea in vederea audierilor la CONI.

Christian Panucci si-a reziliat contractul cu AC Parma... Liga Campionilor/ Inter Milano - Chelsea Londra 2-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x