Antena Căutare

Naţionala de fotbal a României va susţine un joc amical cu Chile

Asociaţia Naţională de Fotbal din Chile a anunţat, în mod oficial, că selecţionata sud-americană va disputa un meci de pregătire cu reprezentativa României

Asociaţia Naţională de Fotbal din Chile a anunţat, în mod oficial, că selecţionata sud-americană va disputa un meci de pregătire cu reprezentativa României.

Confruntarea va avea loc în data de 30 mai 2014, chilienii considerându-i pe "tricolori" cei mai potriviţi pentru un ultim test înainte de începerea Campionatului Mondial din Brazilia.

În comunicatul postat pe site-ul oficial, cei din Chile laudă Generaţia de Aur a României, amintind că ţara noastră a fost o prezenţă constantă la primele campionate mondiale, alături de Brazilia, Franţa şi Belgia!

Nu au fost încă stabilite ora şi locul disputării partidei, dar oficialii celor două federaţii au anunţat că vor specifica aceste detalii în timp util.

Bianca Drăguşanu, prima apariţie publică după o zi întreagă de izolare... Primul snowborder român din istorie care va participa la Jocurile Olimpice de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x