Căutare Live

Naționala României luptă după o pauză de 8 ani pentru trofeul World Rugby U20! Află cine stă în calea „Stejăreilor”!

Naţionala de U20 a României revine după opt ani la World Rugby U20 Trophy, al doilea eşalon valoric la nivel mondial rezervat acestei categorii de vârstă, informează Federaţia Română de Rugby într-un comunicat dat publicităţii marţi.

Naționala României de Rugby U20

frf.ro

Naţionala de U20 a României revine după opt ani la World Rugby U20 Trophy, al doilea eşalon valoric la nivel mondial rezervat acestei categorii de vârstă, informează Federaţia Română de Rugby într-un comunicat dat publicităţii marţi.

Repartizaţi în Grupa A, „Stejăreii” vor debuta în competiţie marţi, împotriva selecţionatei Namibiei, meciul urmând să se dispute de la ora 19:00, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

Căpitanul selecţionatei Under 20 a României este Vlad Neculau, jucătorul echipei Timişoara Saracens.

Pentru întâlnirea cu Namibia, staff-ul tehnic a stabilit primul XV, în care se regăsesc 4 jucători de la CSM Bucureşti, doi de la SCM Buzău, doi de la Steaua, unul de la Timişoara Saracens, unul de la CSM Ştiinţa Baia Mare, unul de la U Cluj, unul de la CT Dinicu Golescu, unul de la Tomitanii, unul de la CS Olimpia şi unul de la CSS 2 CNE Baia Mare.

„În grupa noastră, toată lumea vorbeşte de Samoa, care a retrogradat anul trecut şi are ca obiectiv revenirea în elită. Toate echipele sunt puternice, le respectăm, suntem conştienţi că ne vor aştepta meciuri grele. Namibia, pe care mulţi nu o iau în considerare, are mulţi jucători interesanţi, puternici. Primul meci va fi foarte greu pentru că Namibia este o echipă care combină foarte bine un joc fizic cu cel rapid, pe treisferturi. Samoa, aşa cum am spus este o echipă experimentată, iar Hong Kong este o naţională care a crescut foarte mult în ultimii ani, s-au făcut multe investiţii la nivel de juniori acolo”, a declarat Danie de Villiers, antrenorul echipei ţării noastre.

Programul primei zilei de marţi a turneului World Rugby U20 Trophy de la Bucureşti:

  • Samoa - Hong Kong, ora 13:00
  • Uruguay - Fiji, ora 15:00
  • Portugalia - Canada, ora 17:00
  • Namibia - România, ora 19:00
BREAKING NEWS! Ianis Hagi, transfer la un club surpriză din Europa? Când se poate realiza mutarea... Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri