Antena Căutare

Nedelcearu:Trebuie să batem Suedia şi apoi mergem cu încredere să luăm un punct Spaniei

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a declarat, marţi seară, că naţionala României trebuie să învingă Suedia şi apoi să obţină şi un punct cu Spania, pentru a spera la calificarea la CE-2020.

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a declarat, marţi seară, că naţionala României trebuie să învingă Suedia şi apoi să obţină şi un punct cu Spania, pentru a spera la calificarea la CE-2020.

El a mai spus că jucătorii au dat totul la meciul cu Norvegia, considerând că România merita victoria.

"Trebuie să batem Suedia şi apoi mergem cu încredere să luăm un punct Spaniei. Am dat cu toţii ce am avut mai bun, consider că meritam victoria, dar în fotbal se întâmplă şi astfel de lucruri. Ne va fi foarte greu cu Suedia, dar dacă vrem la Euro trebuie să câştigăm cu ei. A fost emoţionant cu atâţia copii, ne-am dorit să-i mulţumim şi să fie mândri de noi", a declarat Nedelcearu.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei.

Au marcat: Mitriţă '62 / Sorloth '90+2.

În minutul 51, Mitriţă l-a deschis pe Bancu în careul oaspeţilor, iar Berge l-a busculat pe jucătorul Universităţii Craiova. Arbitrul a dictat penalti. Puşcaş a executat lovitura de la 11, dar Jarstein a respins în corner, în minutul 52.

În minutul 64, Florin Andone a trimis balonul cu capul în bară.

La această partidă au asistat 29.854 de copii şi însoţitori ai acestora, după ce UEFA a sancţionat echipa României cu un meci cu porţile închise.

Sursa : news.ro

Contra: Dacă vom vedea o Românie la fel ca în seara asta, nu am nici cel mai mic dubiu că vom câştiga meciul cu Suedia... Puşcaş, despre faptul că a fost înjurat de Contra: Cred că mister de la tensiune şi de la presiune a reacţionat aşa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x