Antena Căutare

Nicolita, in lotul verzilor pentru meciul cu Lorient! Vezi toate meciurile din Ligue 1 din acest week-end!

Dupa esecul de pe teren propriu din etapa anterioara in fata lui Lille, Saint Etienne se deplaseaza la Lorient, pentru un alt meci dificil ce se va desfasura pe teren sintetic.

Duelul dintre trupa lui Cristophe Galtier si Christian Gourcuff a fot prefatat de Lynel Kitambala, actualul component al lui Saint Etienne, dar care in trecut a evoluat la Lorient. Acesta considera ca terenul sintetic constituie un avantaj pentru gazde, pentru ca jocul lor se bazeaza foarte mult pe posesie.

Galtier s-a aratat surprins de multimea de cartonase galbene si rosii pe care le-au incasat jucatorii lui in debutul de sezon si a declarat ca ar trebui ca verzii sa acorde o atentie speciala acestui aspect.

O absenta importanta in defensiva oaspetilor este cea a lui Sylvain Marschal, care s-a accidentat si va lipsi 3 saptamani. Fundasul era cu atat mai important in centrul defensivei cu cat pana in 2010 evoluase la Lorient sub comanda lui Christian Gourcuff.

Site-ul www.a1.ro va va tine la curent cu evolutia echipei lui Nicolita in deplasarea de la malul Atlanticului, dar si cu scorurile din celelalte partide, care se vor desfasura dupa urmatorul program:

Sambata, 17 septembrie de la ora 20:
Auxerre - Caen
Brest - Montpellier
Lorient - Saint Etienne
Nice - Ajaccio
Toulouse - Bordeaux

Sambata, 17 septembrie de la ora 22:
Lille - Sochaux

Duminica, 18 septembrie, de la ora 18:
Evian TG - PSG
Rennes - Nancy

Derby-ul rundei va opune pe Olympique Lyon si Olymique Marseille intr-un meci ce se va desfasura pe Gerland, duminica incepand cu orele 22.

foto:

Dorinel Munteanu e multumit: "Jocul imi da sperante pentru viitor"... U Cluj n-a ajuns inca la un acord pentru inchirierea Cluj Arena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x