Antena Căutare

O echipa de musulmani a refuzat sa joace fotbal cu o formatie de homosexuali

Echipa Creteil Bebel, formata doar din musulmani, a refuzat sa se prezinte la un meci dintr-o liga regionala impotriva unei formatii ai carei jucatori sunt homosexuali, iar cei din urma au cerut forurilor competente ca gruparea din Creteil sa fie sanctionata pentru discriminare, informeaza AFP.

Formatia Creteil Bebel trebuia sa joace impotriva celor de la Paris Foot Gay (PFG), ambele fiind echipe dintr-o liga regionala de fotbal amator. Insa, cu doar cateva ore inainte de meci, cei de la PFG au primit un e-mail in care gruparea din Creteil ii anunta ca nu poate disputa acest joc din cauza "principiilor", care sunt mult mai importante decat un "simplu meci de fotbal".

"Vom depune plangere impotriva gruparii din Creteil pentru ca nu ni se pare normala aceasta forma de discriminare. Ne vom adresa forurilor competente pentru a fi luate masuri impotriva lor", a declarat presedintele clubului Paris Foot Gay, Pascal Brethes.

Unul dintre conducatorii formatiei Creteil Bebel a fost intrebat despre acest incident si a precizat ca este de acord cu pozitia jucatorilor: "In calitate de muslmani, avem dreptul sa refuzam un meci impotriva lor pentru ca nu suntem de acord cu ideile celor de la PFG".

Conducerea clubului din Creteil si-a cerut scuze pentru faptul ca i-a anuntat prea tarziu pe omologii de la Paris Foot Gay si a mentionat ca nu a vrut sa jigneasca pe nimeni cu refuzul.

gsp.ro
Hochei/ Steaua - Fenestela Brasov 3-2... Pe patine, spre olimpiada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x