Antena Căutare

Oficial: Echipa lui Mititelu, dezafiliata. Decizia e definitiva

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal a votat astazi dezafilierea clubului Universitatea Craiova si declararea lui Marian Iancu persoana non-grata.

UNIVERSITATEA CRAIOVA A FOST EXCLUSA DIN FOTBAL

In urma hotaririi referitoare la cazul Universitatii Craiova, Mircea Sandu a facut urmatoarele propuneri: "Avind in vedere ca nu e normal ca un oras sa sufere din cauza unei persoane iresponsabile, propun Adunarii Generale sa acorde un loc in Liga a II-a pentru o echipa din orasul Craiova, urmind ca autoritatile locale sa inscrie formatia. Domnule Cirtu, preluati friiele!".

Dumitru Dragomir: "Va felicit pentru decizia dezafilierii Craiovei"

Hotarirea lui Mircea Sandu a fost aprobata de Adunarea Generala.

"O decizie dreapta pentru o societate noua", a spus Sandu.

FRF va da in judecata ANS deoarece a eliberat acelasi Certificatul de Identitate Sportiva pentru doua societati infiintate de Mititelu pe Universitatea Craiova.


Foto: Intact Images

Timisoara NU promoveaza! Sandu vrea 17 echipe: Baraj pentru locul lui Poli... Ponta: O sa dublam toate primele pe care le primesc gimnastele pentru participarea la CE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x