Antena Căutare

Ponta: O sa dublam toate primele pe care le primesc gimnastele pentru participarea la CE

Victor Ponta este alaturi de echipa de gimnastica a Romaniei, medaliata cu aur la Campionatele Europene de la Bruxelles. Intr-o declaratie facuta luni la sediul USL primul-ministru a anuntat dublarea primelor pe care sportivele urmeaza sa le primeasca in urma participarii la competitia europeana din capitala Belgiei.

Romania a incheiat participarea la CE de la Bruxelles cu 4 medalii de aur. Lotul de gimnastica a sosit luni in tara, in jurul orei 14:00.



"Am felicitat lotul de gimnastica al Romaniei. Am vorbit deja cu ministrul de Finante, Florin Georgescu, si o sa facem si noi ce tine de Guvern, o sa dublam toate primele pe care le primesc in mod normal fetele pentru a da un semnal ca merita recompensata performanta", a spus acesta.

Notele gimnastelor antrenate de Octavian Bellu si Mariana Bitang, obtinute in finala pe echipe, sunt urmatoarele:

Catalina Ponor - sarituri - 15.033, barna-15.433, sol-14.733
Sandra Izbasa - sarituri - 15.200
Larisa Iordache - sarituri - 15.058, paralele-14.333, barna-14.333, sol-15.033
Raluca Haidu - paralele-13.833
Diana Bulimar - paralele-13.933, barna-14.733, sol-14.633.


Mesajul transmis de prim ministrul Victor Ponta echipei de gimnastica a Romaniei:

"Vreau sa felicit echipa de gimnastica a Romaniei pentru aurul si marea onoare aduse tarii noastre la campionatul european aflat inca in desfasurare. Si tin sa va asigur de toata sustinerea mea maine (nr-duminica), atunci cand va avea loc finala pe aparate. Vreau sa stiti ca o tara intreaga va sprijina, va tinem pumnii si credem in succesul vostru!

Aurul castigat astazi reprezinta o victorie muncita in primul rand de voi, un succes de echipa ce repune Romania pe harta gimnasticii europene. O reusita care ne readuce pe noi, ca natie, acolo unde ne este de fapt locul - in fruntea gimnasticii europene si, indraznesc eu sa spun, mondiale. Dupa patru ani de pregatire si munca, ati reusit sa aduceti un zambet aici, in tara, ne-ati oferit din nou ocazia sa fim mandri de voi, sa fim mandri ca suntem romani."


Foto: Intact Images

Oficial: Echipa lui Mititelu, dezafiliata. Decizia e definitiva... VIDEO! Concurs de echitatie, la Harghita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x