Antena Căutare

OFICIAL: FCSB a realizat ultimul transfer al acestei campanii! Favoritul lui Gigi Becali a fost prezentat

FCSB a oficializat ultimul transfer al acestei campanii de mercato. După ce vineri l-a cumpărat pe Alexandru Stan de la Astra, vicecampioana României l-a prezentat azi și pe Mihai Roman, fostul căpitan al celor de la FC Botoșani.

FCSB a oficializat ultimul transfer al acestei campanii de mercato. După ce vineri l-a cumpărat pe Alexandru Stan de la Astra, vicecampioana României l-a prezentat azi și pe Mihai Roman, fostul căpitan al celor de la FC Botoșani.

Mihai Roman, 33 de ani, a semnat un contract valabil doi ani și a intrat imediat în programul de pregătire impus de către Nicolae Dică (38 de ani) în perspectiva dublei cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League.

”FCSB anunta transferul mijlocasului Mihai Roman, de la FC Botosani. Jucatorul in varsta de 33 de ani a semnat un contract valabil doua sezoane si va imbraca tricoul cu numarul 28. Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!” scrie site-ul oficial al FCSB.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Roman a inceput fotbalul la Cetate Suceava, fiind transferat în 2007 de FC Brasov. După trei ani la echipa de sub Tampa, a fost transferat de Rapid, pentru care a evoluat până în 2013, cand a fost legitimat de FC Toulouse, din postura de jucator liber de contract. În iulie 2016 a semnat cu FC Botosani, pentru care a inscris 16 goluri in 70 de partide. La nivelul echipei naționale, Mihai a adunat 10 partide oficiale intre 2009 si 2012.

“Sunt fericit că am ajuns la cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să ajut echipa sa își îndeplinească obiectivele. Cel mai important este să fiu sănatos și să reuseșc să răsplătesc încrederea acordată” au fost primele cuvinte ale lui Roman din postura de jucător al FCSB

“Roman e jucătorul pe care l-am plăcut de zece ani.” a spus Becali despre noul jucător

Cotat la 450.000 de euro de Transfermarkt.com, Mihai Roman are 70 de meciuri la FC Botoșani, pentru care a marcat 16 goluri și a oferit 18 pase decisive .

Despărțire uluitoare în tenis! Și-a părăsit iubita pentru româncă: „Da, este adevărat. Nu mai sunt împreună. El iubește ... Modric, Ronaldo și Salah nominalizați de UEFA pentru jucătorul sezonului 2017-2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x