Antena Căutare

Despărțire uluitoare în tenis! Și-a părăsit iubita pentru româncă: „Da, este adevărat. Nu mai sunt împreună. El iubește pe altcineva”

Andrei Pavel, cel mai important jucător român de tenis de după Ilie Năstase, trăiește o nouă poveste de dragoste. El a pus punct după cinci ani relației cu jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek și se iubește cu o frumoasă antrenoare de tenis din România, Adriana Vârbanciu.

Se spune că ochii care nu se văd se uită, iar Andrei Pavel (44 de ani) și jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek (27 de ani) au simțit pe propria piele acest lucru. Cei doi au pus capăt unei relații care a durat cinci ani, de vină fiind în special faptul că se vedeau din ce în ce mai rar. Andrei Pavel fusese cooptat toamna trecută în echipa Simonei Halep, iar Tamira petrecea săptămâni la rând singură la București sau în Austria. De altfel, ultima dată când fostul număr 26 mondial a fost în România a fost în primăvara acestui an, când tot fără Andrei a stat, scrie Click.
Pavel, care de o săptămână a intrat în echipa lui Marius Copil, nu a stat prea mult timp singur și de aproape două luni e trăiește o nouă poveste de iubire, alături de o antrenoare de tenis, Adriana Vârbanciu (36 de ani). Aceasta este managerul departamentului tenis de la Stejarii, adică exact complexul în care locuiește și Andrei Pavel. Cei doi oricum se cunoșteau de mult timp, de pe vremea când ea juca tenis, dar faptul că ambii erau singuri (ea are doi copii, dar e despărțită de tatăl lor) și frecventau aceleași cercuri de prieteni – Adriana este foarte apropiată și de Simona Halep și de Marius Copil, așa cum a fost și de Tamira Paszek – i-a făcut să își descopere sentimentele pe care le trăiesc acum.

Biletul Zilei 20.08.2018! Trei meciuri spectacol de azi ne aduc profitul... OFICIAL: FCSB a realizat ultimul transfer al acestei campanii! Favoritul lui Gigi Becali a fost prezentat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x