Antena Căutare

OFICIAL: Ilie Stan, noul antrenor al Stelei

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat ca fostul mijlocas al ros-albastrilor Ilie Stan va fi noul antrenor al echipei, dupa ce israelianul Ronny Levy si-a dat demisia in urma rezultatelor slabe din acest sezon.


"Ne-am inteles pentru un contract pe un an, dar am stabilit ca tot turul sa nu fie deranjat. Dupa aceea facem o analiza, poate mai vrea unul sau doi jucatori. Despre bani nu am discutat, nici el nu a vrut sa vorbim", a mai spus finantatorul stelist.

Stan, care va implini 44 de ani pe 17 octombrie, a mai antrenat in acest sezon pe CS Mioveni, insa a plecat dupa doar doua etape, nemultumit ca nu i s-a asigurat din partea conducerii un cantonament la Curtea de Arges inaintea jocului cu Sportul, dar si pentru ca nu au fost transferati jucatorii pe care acesta i-a cerut.

Ca jucator, Ilie Stan si-a inceput cariera la Gloria Buzau, insa a cunoscut consacrarea deplina la Steaua, acolo unde a cistigat 6 titluri de campion, 3 Cupe si 2 Supercupe. In sezonul 1991-1992, Stan a fost golgeterul Stelei in campionat, cu 12 goluri, si idolul tribunelor din Ghencea.

Vasile Avram ramane in arest pentru 29 de zile. Recursul a fost respins... Gigi Becali l-a dat afara si pe Meme Stoica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x