Antena Căutare

OFICIAL: Steaua a rămas fără antrenor! Laurenţiu Reghecampf şi colaboratorii săi au plecat la Al Hilal

"Steaua a avut staf tehnic până marţi, la ora 17:00", a fost anunţul cu care Laurenţiu Reghecampf a încheiat, în mod oficial, colaborarea cu gruparea din Ghencea. El şi colaboratorii săi au dat curs ofertei venite din partea şeicilor

"Steaua a avut staf tehnic până marţi, la ora 17:00", a fost anunţul cu care Laurenţiu Reghecampf a încheiat, în mod oficial, colaborarea cu gruparea din Ghencea. El şi colaboratorii săi au dat curs ofertei venite din partea şeicilor.

"Fostul antrenor al Stelei şi secunzii săi au ales să dea curs ofertei de la clubul saudit Al Hilal, unde vor activa în următorii doi ani. Clubul nostru le mulţumeşte pentru performanţele extraordinare reuşite în ultimele două sezoane, în care au adus două titluri de campioană, Supercupa României, calificarea în "optimile" UEFA Europa League şi prezenţa în grupele UEFA Champions League. FC Steaua Bucureşti le doreşte mult succes în proiectul viitor lui Laurenţiu Reghecampf, Anton Petrea, Cristi Ţermure, Florin Tene, Thomas Neubert şi Ovidiu Kurti", se arată pe site-ul oficial al roş-albaştrilor!

Laurenţiu Reghecampf a fost pe banca Stelei în 103 partide, dintre care 68 în Liga I, 8 în Cupa României, una în Supercupa României, 12 în Liga Campionilor şi 14 în Europa League.

VIDEO: Aşa ceva vezi mai rar! Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a cântat NOUL IMN al "galacticilor&qu... Michael Schumacher îşi revine: Are momente de luciditate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x