Antena Căutare

Otelul invinge la limita FC Brasov. "U" Cluj revine in top, dupa 3-2 cu Petrolul

Campioana Romaniei Otelul Galati a trecut la limita, sambata, pe teren propriu, de FC Brasov, invingand cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat, in minutul 3, de Pena, care a reluat cu capul in poarta dupa o centrare din corner a lui Frunza. In urma acestui rezultat Otelul Galati a acumulat 7 puncte si a depasit cu un punct FC Brasov in clasamentul Ligii I.



Gazdele au deschis scorul in minutul 16, prin Claudiu Niculescu, cu un sut plasat din lovitura libera de la 20 de metri, la coltul lung, dar s-au vazut conduse la pauza, dupa ce Szukala a deviat mingea in propria poarta la un sut al lui Pompiliu Stoica, iar Valentin Negru a punctat in minutul 43 cu un sut spectaculos.

In minutul 54, Apostu a lasat Petrolul in inferioritate numerica, dupa un fault asupra portarului Popa, iar sase minute mai tarziu Universitatea Cluj a egalat prin Bostina. In minutul 72, portarul Zendeli a parat o lovitura de la 11 metri, executata pe centru de Alexandru Pacurar, dar clujenii au reusit totusi sa invinga dupa ce Bostina a centrat in careu in minutul 94, iar Tony a inscris cu o lovitura de cap la coltul lung dintre doi fundasi adversi.

Intr-o partida disputata vineri, FCM Targu Mures a invins CS Mioveni cu 2-0, golurile fiind reusite de Bus, in minutul 46, si Celsinho, in minutul 59.

Citeste si Antena3

Foto: GSP.ro

Djokovic si Murray vor disputa finala la Cincinnati... Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 2-0/ Gaz Metan face scor cu Vointa Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x