Antena Căutare

Patricia Maria Ţig pe tabloul principal al turneului de categorie WTA International BRD Bucharest Open

Patricia Maria Ţig s-a calificat pe tabloul principal al turneului de categorie WTA International BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe bulgăroaica Isabella Şinikova, locul 232 WTA.

Ţig, care a primit un wild-card pentru calificări, s-a impus într-un meci de 72 de minute şi este pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu WTA, după ce a născut.

În turul I, ea va da piept cu Anna Bondar din Ungaria, locul 193 WTA, care a ajuns în această fază în calitate de lucky loser.

În turul al treilea al calificărilor, Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost învinsă, cu scorul de 5-7, 6-0, 6-2, de Shilin Xu din China, locul 221 WTA.

Într-un meci de pe tabloul de dublu, spaniola Lara Arruabarrena şi Andrea Mitu au trecut, în turul I, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, de echipa Georga Crăciun/Irina Fetecău, bineficiară a unui wild card.

Sursa : news.ro

Gaz Metan Mediaş - Chindia Târgovişte, 2-2. Antrenorul Edi Iordănescu a fost trimis în tribună... Record la Euro-2020, au fost solicitate 19,3 milioane de bilete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x