Căutare Live

Patrick Ewing a fost externat şi se simte bine, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Patrick Ewing, fost baschetbalist la New York Knicks şi dublu campion olimpic, a fost externat şi se simte bine, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

"Tatăl meu a revenit acasă şi se simte bine. Continuăm să fim atenţi la simptome şi urmăm recomandările medicilor", a anunţat fiul fostului baschtebalist, Patrick Ewing Jr.

Ewing a anunţat,v ineri, că a fost testat pozitiv cu Covid-19, el fiind internat la un spital din Georgetown.

În vârstă de 57 de ani, Ewing este dublu campion olimpic cu Team USA (1984 şi 1992), campion universitar în 1984 cu Georgetown, de 11 ori selectat în All Star Game şi de două ori finalist al NBA cu Knicks în 1995 şi 1999.

În prezent, Ewing este antrenor al echipei Universităţii din Georgetown (NCAA).

Sursa : news.ro

UEFA a aprobat solicitarea FRF, ca termenul pentru comunicarea planului de reluare a competiţiilor să fie prelungit... AZ Alkmaar a scris la UEFA: Vrea locul echipei Ajax Amsterdam în Liga Campionilor...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri