Antena Căutare

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după suspendarea Simonei Halep. Cum a reacționat antrenorul cu privire la acuzațiile de dopaj

Patrick Mouratoglou a avut un mesaj scurt, dar cuprinzător, după ce SImona Halep a fost suspendată din tenis, ca urmare a acuzațiilor de dopaj. Totodată, tatăl jucătoarei de tenis a avut o reacție publică referitoare la scandalul în mijlocul căreia se află fiica sa.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou Galerie
Simona Halep a fost acuzată de dopaj și suspendată din tenis | gettyimages.com

Antrenorul Patrick Mouratoglou a publicat pe contul său de Instagram un mesaj pentru Simona Halep: ”Te susțin sută la sută în această bătălie. Până la capăt”. Mesajul de încurajare a fost postat în dreptul declarațiilor făcute de jucătoarea de tenis româncă în mediul online.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou vine la o zi după ce Simona Halep a anunțat în mediul online că a fost testată pozitiv cu o sustanță interzisă.

Românca a anunțat că va lupta pentru a demonstra că nu a luat nicio substanță interzisă în cunoștință de cauză.

Citește și: Ce spune Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost suspendată din tenis. Fostul soț al tenismenei a făcut dezvăluiri în premieră

Simona Halep, în mijlocul unui scandal după ce a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, fiind complet opusă valorilor cu care am fost educată. Faptul că înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă face să mă simt confuză și trădată.

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am luat nicio substanță interzisă în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu este vorba despre bani sau despre titluri. Este în joc onoarea mea și e vorba despre povestea de dragoste pe care o am cu tenisul de 25 de ani încoace”, a fost mesajul Simonei Halep, publicat pe pagina de Instagram. Vestea a venit ca un șoc și pentru admiratorii săi, care i-au trimis mesaje de susținere.

Citește și: Simona Halep, imaginea care a pus pe jar internauții. Cine e bărbatul misterios alături de care s-a pozat sportiva de ziua ei

Mesajul lui Stere Halep după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj

Stere Halep a transmis și el un mesak, precizând că fiica sa are o stare de spirit bună, pentru că știe că nu a trișat niciodată.

"Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiştii vor spune, nu putem să ştim ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată nu a luat ceva. Trebuie răbdare şi Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Şi noi suntem curaţi în suflet că Simona e curată, curată. Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la aşa ceva, nu ar fi apelat niciodată la aşa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce se teme", a declarat tatăl lui Halep, Stere Halep.

Simona Halep, acuzată de dopaj. Prima reacție a sportivei după ce a fost suspendată... Biochimistul din echipa lui David Popovici, o nouă ipoteză despre dopajul Simonei Halep. Ce spune despre un posibil sabo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x