Antena Căutare

Simona Halep, acuzată de dopaj. Prima reacție a sportivei după ce a fost suspendată

Simona Halep a fost suspendată de către Agenția Internațională a Integrității în Tenis, după ce a fost acuzată de dopaj. Mesajul sportivei i-a luat prin surprindere pe admiratorii săi. Ce a povestit tenismena.

colaj foto cu simona halep Galerie
Simona Halep, suspendată după ce a fost acuzată de dopaj | Hepta/Getty

Simona Halep a fost suspendată pentru moment din tenis, în urma unei acuzații de dopaj. Sportiva a publicat pe contul personaj de Instagram un mesaj în care a povestit cu lux de amănunte situația delicată prin care trece în prezent.

Halep a fost testată pozitiv în timpul US Open 2022, turneu pe care l-a părăsit încă din primul tur. Tenismena a ținut să precizeze că nu a luat niciodată, în mod intenționat cel puțin, vreo substanță interzisă care să îi pericliteze cariera.

Citește și: Simona Halep a împlinit 31 de ani. Cum se simte sportiva, după ce a divorțat și a suferit o operație la nas

Simona Halep, suspendată după ce a fost acuzată de dopaj

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, fiind complet opusă valorilor cu care am fost educată. Faptul că înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă face să mă simt confuză și trădată.

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am luat nicio substanță interzisă în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu este vorba despre bani sau despre titluri. Este în joc onoarea mea și e vorba despre povestea de dragoste pe care o am cu tenisul de 25 de ani încoace”, a fost mesajul Simonei Halep, publicat pe pagina de Instagram. Vestea a venit ca un șoc și pentru admiratorii săi, care i-au trimis mesaje de susținere.

Citește și: Simona Halep, imaginea care a pus pe jar internauții. Cine e bărbatul misterios alături de care s-a pozat sportiva de ziua ei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care este în prezent relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc, fostul soț

Vestea suspendării a venit drept o nouă lovitură pentru Simona, care a trecut recent și prin separarea de fostul ei partener. Simona Halep și Toni Iuruc și-au definitivat divorțul la începutul lunii octombrie, însă pe foștii soți îi mai leagă în prezent câteva lucruri.

Potrivit informațiilor apărute în presă, fostul soț al sportivei încă este implicat în afaceri alături de familia acesteia. Afaceristul și fratele Simonei, Nicolae Halep, sunt parteneri într-un business în domeniul HoReCa, cu sediul firmei în orașul lor natal, Constanța.

La începutul acestei luni, sportiva și afaceristul au mers la notar pentru a definitiva divorțul. Separarea a fost una pe cale amiabilă, după aproape un an de căsnicie. Se pare că lucrurile se terminaseră deja între ei de ceva vreme, iar divorțul nu a fost decât o consecință.

Simona Halep a împlinit de curând 31 de ani și a trecut și printr-o intervenție chirurgicală în zona nasului. Motivele au fost inițial de ordin medical, însă în cele din urmă sportiva a dezvăluit că și-a dorit și o schimbare de ordin estetic.

„Am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție estetică. (..)Nu îmi plăcea deloc nasul meu”, dezvăluia de curând tenismena.

Care este acum relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce îi mai leagă pe cei doi foști soți, după divorț... Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după suspendarea Simonei Halep. Cum a reacționat antrenorul cu privire la acuzațiile ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x