Antena Căutare

Simona Halep, imaginea care a pus pe jar internauții. Cine e bărbatul misterios alături de care s-a pozat sportiva de ziua ei

Simona Halep a fost asaltată cu urări de ziua ei de naștere din partea prietenilor, însă o imagine a artas, în special, atenția internauților.

colaj foto simona halep intr-o rochie neagra simona halep fericită pe teren și antrenorul ei Patrick Mouratoglou Galerie
Simona Halep a fost asaltată cu urări de ziua ei de naștere din partea prietenilor, însă o imagine a artas, în special, atenția internauților. | Profimedia & Hepta

Simona Halep a împlinit, marți, 27 septembrie 31 de ani și pare mai fericită ca oricând. Fostul numărul 1 WTA și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni, care au compleșit-o cu urări și cuvinte frumoase. Printre aceștia, o imagine, în special, a atras atenția internauților care s-au întrebat imediat cine este bărbatul alături de care s-a pozat sportiva.

Cine este bărbatul misterios alături de care s-a pozat de ziua ei de naștere. Mesajul sportivei pentru acesta

Constănțeanca a avut o agendă încărcată în anul 2022. Simona Halep a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, după ce s-a antrenat la academia lui din Franţa. A divorțat de Toni Iuruc la mai puțin de un an de la cununia civilă, apoi și-a operat nasul, în urmă cu două săptămâni.

Acum, lucrurile par că au început să se mai așeze pentru ea, mai ales că pe plan profesional, a ales să ia o pauză mai lungă. Între timp, ea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de apropiați și de cei mai dragi prieteni.

Printre cei care i-au urat „La mulți ani” se numără familia, Cătălin Botezatu, antrenorul ei Patrick Mouratoglou, dar și Sorin Stratulat, bărbatul care a stârnit atenția urmăritorilor ei.

Citește și: Simona Halep s-a operat la nas. Câți bani a costat intervenția chirurgicală și ce se întâmplă cu ea în plan sportiv

Vedeta a distribuit pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de acesta, cu zâmbetul până la urechi și cu un buchet imens de flori în brațe.

„Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris aceasta alături de fotografia cu cel care, se pare, a ajutat-o să își facă schimbarea de look mult dorită.

Patrick Mouratoglou, urare specială pentru Simona Halep cu ocazia zilei ei de naștere. Ce i-a transmis antrenorul său

Ulterior, ea a organizat o petrecere, la care au participat doar apropiații săi, pentru care s-a pregătit intens. Simona Halep și-a făcut apariția așa cum nu mulți au văzut-o până acum.

Pentru petrecerea de ziua ei de naștere, fostul numărul unu mondial, a ales o rochie neagră, scurtă, cu decupaje în zona taliei, care îi pune în evidență trupul armonios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce scrie în actul de divorț semnat de Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva a părăsit zâmbind cabinetul notarial

Însă, probabil, unul dintre cele speciale urări de ziua ei a venit din partea antrenorului său. Patrick Mouratoglou nu putea să rateze această ocazie specială și i-a transmis câteva cuvinte pe contul lui de Instagram.

„La mulți ani uneia dintre jucătoarele de tenis care m-a impresionat cel mai mult dintre toate cele pe care le-am întâlnit!”, a fost mesajul postat de Mouratoglou, care de-a lungul timpului a colaborat cu tenismene celebre, printre care și rivala Simonei, Serena Williams.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x