Antena Căutare

Pe scurt din sport: Tricolorii au votat la Mogosoaia

Revista presei de sport

1. Jucătorii din naţionala României şi staful primei reprezentative, în frunte cu selecţionerul Cosmin Contra, au votat la alegerile prezidenţiale, duminică, la Mogoşoaia, lângă cantonamentul echipei. Altfel, s-a intrat in linie dreapta pentru ultimele doua partide ale nationalei in lupta pentru Euro 2020. Cosmin Contra a convocat inițial 25 de jucători, iar o dată cu accidentarea lui Florin Andone, selecționerul a rămas doar cu 24 de fotbaliști la dispoziție.

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Silviu Lung (Kayserispor)
Fundași: Vasile Mogoș (Cremonese), Romario Benzar (Lecce), Adrian Rus (MOL Fehérvár), Ionuț Nedelcearu (FC UFA), Iulian Cristea (FCSB), Andrei Burcă (CFR Cluj) Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep)
Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj), Ianis Hagi (Genk), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), Tudor Băluță (Brighton), Dan Nistor (Dinamo București), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), Alexandru Mitriță (New York City FC), Florinel Coman (FCSB), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Constantin Budescu (Astra Giurgiu)
Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), George Pușcaș (Reading), Denis Alibec (Astra Giurgiu)

România – Suedia, 15 noiembrie, Arena Națională, ora 21:45
Spania – România, 18 noiembrie, Wanda Metropolitano (Madrid), ora 21:45
Ambele partide vor fi transmise în direct de PRO TV și Radio România Actualități.

FRF anunţă că Metrorex a prelungit programul de circulaţie a trenurilor de metrou în seara meciului cu Suedia, vineri spre sâmbătă, până la ora 00.30.

2. Important ieri:
Lionel Messi a reuşit un hat-trick în meciul cu Celta Vigo şi a egalat numărul record de "triple" din LaLiga, 34, deţinut de Cristiano Ronaldo

Rapid - Universitatea Cluj 1-1
CSM București - Team Esbjerg 21-25
Sepsi - Gaz Metan 0-1
Liverpool - Man. City 3-1
Dinamo - CFR Cluj 0-0
Bietigheim - SCM Râmnicu Vâlcea 31-28
CSM CSU Oradea - BC CSU Sibiu (BASCHET M) 85 - 73
Juventus - AC Milan 1-0
Marseille - Lyon 2-1

3. Handbal:
CSM Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 25-21, de Team Esbjerg, într-un meci din grupa B a Ligii Campionilor. CSM mai are programată o partidă în grupa B, cu Rostov, în deplasare, la 16 noiembrie.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 31-28, de formaţia Bietigheim. Clasamentul grupei C: 1. Brest Bretagne – 10 puncte, 2. Buducnost – 6 puncte, 3. SCM Râmnicu Vâlccea – 2 puncte, 4. Bietigheim – 2 puncte. Primele trei clasate se califică în grupele principale.

Măgura Cisnădie a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 28-24, de formaţia Rocasa Gran Canaria, în prima manşă a turului al treilea al Cupei EHF. Returul este programat în data de 17 noiembrie, la Cisnădie.

4. Antrenorul Dorinel Munteanu a preluat conducerea tehnică a echipei CSM Reşiţa, în locul lui Leontin Doană, a anunţat, duminică, gruparea din Liga a II-a. După 15 meciuri, CSM Reşiţa ocupă locul 16, retrogradabil, cu 16 puncte.

5. Tehnicianul portughez Andre Villas-Boas a declarat că actuala sa formaţie, Olympique Marseille, ar putea fi ultima pe care o antrenează în carieră. "Este posibil ca OM să fie ultimul meu club. În ziua în care am început în fotbal, mi-am dorit să practic 15 ani", a declarat Villas-Boas, 42 de ani, la emisiunea Telefoot, citat de lequipe.fr. În paralel cu activitatea de tehnician, Villas-Boas a încercat şi o carieră în sporturile cu motor, el fiind pilot în Raliul Dakar şi într-o altă competiţie de acelaşi fel, în Portugalia.

6. Franţa a câştigat Cupa Federaţiei după ce cuplul Caroline Garcia/Kristina Mladenovic a învins, duminică, la Perth, cu scorul de 6-4, 6-3, perechea Ashleigh Barty/Samantha Stosur în meciul decisiv al finalei. Astfel, franţuzoaicele ridică trofeul după ce s-au impus cu scorul general de 3-2.

7. Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, liderul din clasamentul campionatului Belgiei, FC Bruges.

8. Turneul Campionilor 2019 Tenis:
Ultima competiție a sezonului ATP a început duminică, în direct pe Digi Sport. Novak Djokovic (33 de ani - locul 2 ATP) a trecut de Matteo Berrettini (23 de ani - locul 8 ATP), pe care l-a "executat" scurt, scor 6-2, 6-1. În al doilea meci al zilei și unul dintre cele mai așteptate de la acest turneu, Roger Federer a fost învins de Dominic Thiem, scor 5-7, 5-7.

9. Casa Liga 1 - etapa 16-a:
Astra Giurgiu - FC Voluntari 1-0
FC Hermanstadt - Viitorul 1-1
Academica Clinceni - Politehnica Iași 1-0
Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova 1-1
FC Botoșani - FCSB 0-2
Sepsi Sf Gheorghe - Gaz Metan 0-1
Dinamo - CFR Cluj 0-0
Rezumate video: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuxhRhRVzu3OFXeI6xMXtLfsNWJ5C3AJj

10. Liga a 2-a:
Farul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu 5-0
Concordia Chiajna – Sportul Snagov 2-0
CSM Reşiţa – Petrolul Ploieşti 1-1
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Dunărea Călăraşi 1-3
SCM Gloria Buzău – Metaloglobus Bucureşti 1-2
ASU Politehnica Timişoara – Csikszereda Miercurea Ciuc 1-0
FC Argeş – UTA Arad 0-0
FC Rapid – Universitatea Cluj 1-1
Rezumate video: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuxhRhRVzu3ObLowUdna8Jdy0iQzp7IYp

CSM Bucureşti a fost învinsă de Team Esbjerg, scor 25-21, în Liga Campionilor la handbal feminin... Roger Federer, învins de Dominic Thiem, la Turneul Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x