Antena Căutare

Pe ce stadion se va juca finala Cupei României! Anunțul FRF după ”U” Craiova - FC Botoșani: ”Se va juca pe un stadion cu 15-20,000 de locuri!”

După semifinalele Cupei României FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș 1-0 și CS ”U” Craiova - FC Botoșani 5-1, oficialii Federației Române de Fotbal au făcut primele estimări referitoare la stadionul care va găzdui ultimul act al competiției.

După semifinalele Cupei României FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș 1-0 și CS ”U” Craiova - FC Botoșani 5-1, oficialii Federației Române de Fotbal au făcut primele estimări referitoare la stadionul care va găzdui ultimul act al competiției, programat pe 27 mai.

Deși suntem la 90 de minute de ultimul act, până în acest moment Federaţia Română de Fotbal nu a anunţat oficial locul de desfăşurare al finalei din acest an. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu a anunțat, ieri, unde se poate juca finala.

”Comitetul Executiv stabileşte unde se dispută finala. Ar fi fost mai OK să se anunţe de la început, dar exista un impediment, cel financiar. Pentru că dacă ai o finală de genul FC Voluntari - Chiajna şi o pui pe Arena Naţională totul e urât. Cheltuielile sun foarte mari, încasările sunt foarte mici, aşa că se aşteaptă pe unde sunt echipele, ce bazin de suporteri au cele calificate, iar Comitetul Executiv urmează să stabilească.

În primul rând se judecă în funcţie de numărul de spectatori care ar putea fi la meci. Aici, dacă vorbim de bazinul de suporteri, cred că ar fi nevoie de un stadion mare. Adică însemnând în jur de 15-20.000 de locuri. Pentru că fanii olteni vor veni. Cel puţin Hermannstadt are 6.000 de oameni din Liga B, aproape meci de meci”, a declarat Vochin la telekomsport.ro

După aceste afirmații, șansele ca finala Cupei României să se joace pe Arena Națională sunt minime. Posibile locații pentru ultimul act dintre CS ”U” Craiova și FC Hermannstadt/Gaz Metan Mediaș sunt Cluj Arena, capacitate 30,000 de locuri, Stadion Dr. Constantin Rădulescu (CFR Cluj), 23,000 de locuri, Stadionul Ilie Oană, 15,000 de locuri sau chiar ”Ion Oblemenco”, 30,000 de locuri.

Biletul Zilei 20.04.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile sigure de vineri... FC Botoșani - Sepsi. Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x