Antena Căutare

Petrolul - U Cluj, suspectat de casele de pariuri

Cota pentru 1 solist a scazut considerabil la majoritatea firmelor de profil dupa ce s-a mizat foarte mult pe o victorie a gazarilor.

Zvonurile conform carora Florian Walter s-ar putea muta din vara la Petrolul nu i-au lasat indiferenti pe cei ce vor sa scoata un ban de pe urma meciurilor din prima liga.

Acestia au luat cu asalt casele de pariuri si au mizat sume considerabile pe victoria Petrolului in fata Universitatii Cluj, meci ce se va desfasura sambata seara cu incepere de la orele 19.

Desi nu exista dovezi in acest sens, fanii lui U cred ca prin tot ceea ce a urmat meciului cu Steaua, Walter a incercat sa-si destabilizeze echipa inaintea partidei cu Petrolul, pentru a avea scuza haosului de la formatia de langa Somes in cazul unui rezultat negativ pe Ilie Oana. Demiterea lui Badea si acuzele de blat cu Steaua ar face parte exact din aceasta strategie.

Alte doua meciuri din din fotbalul inter sunt suspectate de blat: Dinamo II - CSMS Iasi in Seria Est a ligii secunde (cota 2, se speculeaza faptul ca oficialul oaspetilor, Florin Prunea, ar avea ceva relatii in tabara gazdelor), si Luceafarul Oradea - Muresul Deva in Vest (cota 1, hunedorenii salvandu-se de la desfiintare abia cu cateva saptamani inainte de reluarea campionatului).

Foto: gsp.ro

Se retrage Abidal? "Daca mai joaca, moare"... Rusescu, mutat in atacul Stelei de Piturca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x